Utenriksministeren åpner Innsikt 2021

Næringsforeningen i Drammensregionen lanserer en ny arena hvor næringsliv, innbyggere, offentlig sektor og frivilligheten møtes for å gi og få Innsikt i hva som skjer i drammensregionen. I år er temaet Kompetanse. Innsikt 2021 holdes i Børsen og Magasinet kjøpesenter 25. og 26. august -Åpent for alle. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide åpner arrangementet. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Regionen byr på et bredt spekter av kompetanse innen teknologi, helse, utdanning, innovasjon, næringsutvikling, gründerskap, human-kompetanse m.m. Målet er å vise frem nettopp denne kompetansen. Næringsforeningen ønsker å gi INNSIKT til sentrale samfunnsaktører, arbeidsgivere og arbeidstakere, innbyggere i og utenfor regionen. Hva skjer av utvikling, muligheter og positivitet?

Arrangementet har en rekke spennende konferanser og debatter. Alle arrangementer er åpne for publikum, enten man er tilknyttet næringsliv eller innbygger.

På Innsikt 2021 blir du oppdatert på den rivende utviklingen som skal skje i Drammensregionen fremover. Lurer du på hvordan Tangenkaia skal bli? Er du nysgjerrig på utviklingen av helseparken og det nye sykehuset? Er du interessert i å høre hva som skal til for å lykkes som gründer? Hvordan vil Drammen havn bli i fremtiden? Vil du vite hva Strømsgodset + Bærekraft = er Sant betyr? Her får du svar på dette og mye mye mer – åpent for alle.

ONSDAG 25. august

TORSDAG 26. august

De fleste arrangementene er gratis; noen krever påmelding og andre følger førstemann-til-mølla-prinsippet. Klikk på lenkene for utfyllende informasjon.

Endringer i programmet kan forekomme.

Hele 70 utstillere fra næringsliv, utdanning og det offentlige

Under Innsikt 2021 arrangeres en stor næringslivsmesse med over 70 utstillere fra regionens næringsliv, offentlig sektor m.fl. Messen finner sted i 2. etasje i Magasinet Drammen, og vil være åpent for publikum fra 10:00-18:00 begge dager.