USN – Mentorprogram 2023

Sammen med Handelskøyskolen ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) ønsker vi å fortsette å styrke kontakten mellom studentene i Drammen og arbeidslivet.

For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier tilbyr vi derfor et mentorprogram utvalgte  studenter.  Til dette trenger vi mentorer som har lyst til å bidra med tid, erfaring og nysgjerrighet. Mentorene skal bidra med sin arbeidslivskompetanse og hjelpe studenten i overgangen fra studier til arbeidsliv.

Faglig nysgjerrig og erfaren

Vi ønsker å knytte til oss mentorer som har, eller nylig har hatt, stilling som leder, fag-spesialist, som gründer, styremedlem el. i arbeidslivet (privat, offentlig og/eller frivillig sektor). Vi søker etter bredde i bransjer og bakgrunn hos mentorene, også aldersmessig. Mest av alt trenger studentene en mentor som er faglig nysgjerrig, har evne og vilje til å la seg inspirere av noe nytt, er villig til å dele av egne erfaringer og er inkluderende, åpen og imøtekommende.

Årets nyhet er at vi tilbyr alle våre mentorer et kurs (en kveld) – Master Mentor Class – hvor dere vil bli sertifisert som USN mentorer.

Ta da kontakt med Silja M Sverreson, programleder i USN, om du har noen spørsmål. Ønsker du å melde deg som mentor – så registrer deg her www.usn.no/blimentor

Vil du lese mer om ordningen les HER

Vi håper du har lyst til å bli med som mentor.

En tilbakemelding fra en av årets mentorer:   «Det er inspirerende og lærerikt å få jobbe med,  og man blir utfordret av en dyktig student»