TIDENES ÆLV CLASSICO – Strømsgodset all stars vs. Mjøndalen all stars

Det er duket for en historisk fotballfest på Marienlyst stadion lørdag 17.juni 2023. I samarbeid Sparebanken Øst og Kiwi minipris er Strømsgodset fotballklubb og Mjøndalen IF fotball stolte av å få ønske velkommen til tidenes fotballfest i Drammen når arrangementet Tidenes ælv classico går av stabelen!

Tidenes ælv classico finner sted lørdag 17. juni i 2023 på selveste Marienlyst stadion. Stadion forvandles til en legendarisk arena når gamle og nye helter fra Strømsgodset og Mjøndalen møtes til et fotballhistorisk oppgjør – én duell for å en gang for alle avgjøre hvem som er best i byen.

Med fokus på lokalhistorie, identitet, samhold og rivalitet vil Tidenes ælv classico både gjenskape historiske og magiske øyeblikk, samtidig som det åpner for nye store fotballopplevelser for nytt og gammelt publikum og supportere fra begge lag.

På banen denne dagen står et all star-lag bestående av håndplukkede spillere fra begge klubbenes historie fra 50-tallet og frem til i dag. Totalt vil en stall på 20-25 spillere fra begge lag annonseres i løpet av de kommende månedene sammen med ikoniske trenere, assistenttrenere, dommere og linjemenn. På godsets banehalvdel vil legender som Odd Johnsen, Jostein Flo, Osman Nyan, Tor Alsaker-Nøstdahl, Rune Themte, Christer George med flere utgjøre startelleveren. Mens på Mjøndalens banehalvdel står bautaer som Vegard Hansen, Boye Skistad, Christian Gauseth, Pål Skistad, Vamouti Diomande, Herman Ekeberg med flere.

Et lignende arrangement har aldri før funnet sted i Drammen! For one night only vil publikum få oppleve gamle helter, signatur-finter, ikonisk feiringer og magi fra sine barndoms store fotballidoler når det inviteres til tidenes fotballfest i Drammen!

Kampstart er satt til kl 16.00 og det vil bli rigget til for utsalg av mat og drikke til et publikum i alle aldere. I tillegg vil det bli aktiviteter, utsalg av supporter merch og morsomme overraskelser for hele familien på Marienlyst stadion i forkant av arrangementet.

Til å lede det hele er Håvard Lilleheie og Kristoffer Reinsfelt Arnesen engasjert i rollene som speakers på stadion for å sørge for rett atmosfære og stemning. Se ikke bort i fra at det også dukker opp en aldri så liten overraskelse eller to i løpet av arrangementet.

Hjertelig velkommen til denne helt ekstraordinære fotballopplevelsen i Drammen!

Ekte kjærlighet til alle gutta!

Første slipp av spillere:

Godset:

 1. Odd Johnsen
 2. Jostein Flo
 3. Rune Hagen
 4. Rune Themte
 5. Osman Nyan
 6. Christer George
 7. Helge Karlsen
 8. Tor Alsaker-Nøstdahl
  Trener: Dag Vidar Kristoffersen
  Mjøndalen:
 9. Vegard Hansen
 10. Vamouti Diomande
 11. Christian Gauseth
 12. Boye Skistad
 13. Bjørnar Øen
 14. Herman Ekeberg
 15. Pål Skistad.
 16. Thor Christian Nilsen
  Trener: Ivar Hoff

*Hver fredag i desember og januar slippes nye spillere/ legender fra begge klubber.
Følg med i facebookeveentet til arrangementet og på dt.no for kontinuerlig slipp og lanseringer.

Om arrangøren:
Bak ideen til arrangementet står Drammenser og kulturgrunder Joakim Throndsen.
Throndsen er sammen med Strømsgodset fotballklubb og Mjøndalen IF fotball arrangør for arrangementet og primus motor i prosjektgruppa.

Throndsen har vært en aktiv del av kulturlivet i Drammen siden 2008 og har tidligere stått bak en rekke kulturarrangementer i byen som Fjølfæst, Reggae ved ælva, Diskoteket, Utekino Drammen, Earth day Drammen og nå sist musikkfestivalen på Spiraltoppen Toppen av Drammen.

Med ønske om å skape aktive bygulv, magiske øyeblikk og heie frem et rikt og mangfoldig kulturliv for hele byens befolkning føyer arrangementet Tidenes ælv classico seg inn i en lang rekker med spennende og nyskapende kulturarrangementet i byen.

Næringsforeningen i Drammensregionen er stolt støttespiller til Tidenes ælv classico.