Det var varm applaus for de nye næringslivsdagene som foregikk i fem ulike kommuner, her fra Nedre Eiker.

Applaus for nye næringslivsdager

Stort oppmøte og svært mange positive tilbakemeldinger er oppsummeringen etter en uke med ”nye” næringslivsdager i Drammensregionen. Her kan du se filmene fra de ulike arrangementene.

Under næringslivsdagene i Lier var det blant annet omvisning på Espedal Handelsgartneri.

Næringslivets dag har blitt arrangert 19 år på rad av Næringsforeningen. Arrangementet har alltid foregått i Drammen, men med nært forestående kommunesammenslåing og økt regionalt fokus så var tiden inne for å endre konseptet. 

Næringslivets dag ble i år omdøpt til Næringslivsdagene og i stedet spredt til alle de fem kommunene som er med i Næringsforeningen. Tilbudet ble sterkt utvidet og foregikk over tre dager fra tirsdag 8. oktober til torsdag 10. oktober. 

Her tester en ivrig daglig leder i Næringsforeningen; Rune Kjølstad, ut VR-teknologi på Læringsverkstedets stand under Næringslivsdagene i Drammen. 

Tema falt i smak

Det hele ble avsluttet i Drammen torsdag den 10. oktober med heldagsarrangement og B2B-messe på Union Scene som vanlig og et frokostseminar på Papirhuset med Industridesigneren og gründeren Bård Eker som foredragsholder.

God stemning og mange til stede under Næringslivsdagene i Svelvik.

Fokuset under Næringslivsdagene 2019 var digitalisering; ”To be, or not be”- som arrangørene uttrykte det. Og både tema og desentralisering av næringslivets dag ble en stor suksess.  – Det var rett og slett både fantastisk oppslutning og tilbakemeldinger fra samtlige fem arrangement. Så dette er noe vi utvilsomt skal bygge videre på, sier en entusiastisk daglig leder i Næringsforeningen, Rune Kjølstad.

Frokostmøtet i Øvre Eiker ble arrangert i OSO Hotwater-lokalene på Loesmoen med tema ”Logistikk og digitalisering”. Her er det omvisning.

Aina fra Kiwi ble rauseste unge sjef

Kiwi-sjefen på Gullaug i Lier, Aina Magrete Sæbøe Olsen (31) ble forøvrig kåret til Drammensregionens rauseste sjef for unge. Prisen ble delt ut av ordfører Tore Opdal Hansen under Næringslivsdagene på Union Scene i Drammen. 

”Rauseste sjef- UNG”-konkurransen er et øvrig resultat av et samarbeid mellom Næringsforeningen og NAV-kontorene i Drammen, Lier, Sande, Svelvik, Nedre Eiker og Øvre Eiker. 

SE FILMENE fra de ulike arrangementene HER:

Øvre Eiker: OSO Hotwater 8. oktober

Nedre Eiker: Loe Betongelementer 8. oktober

Lier: Espedal Handelsgartneri 9. oktober

Svelvik: Berger gård 9. oktober 

Drammen: Union Scene 10. Oktober