Store forventninger hos RSA i Drammen

Våren 2020 ble drammensbedriften RSA importør av biler fra Kinas største bilprodusent, BYD Auto. De første elbilene som kom til Norge var firehjulsdrevet SUV BYD Tang, og elvarebilen BYD T3. Nå lanseres også en ny tredjegenerasjons Isuzu D-MAX. Salgssjef Svein Erik Olsen (t.v) og varebilansvarlig Truls Martin Clausen har store forventninger til bilsalget i 2021.

Artikkelen er informasjon fra medlemsbedriften RSA i Drammen.

RSA i Drammen er mest kjent som importør av Suzuki. Men den siste tiden har det kommet inn både nye bilmerker, og ikke minst lansering av nye modeller av kjente merker i deres bilportefølje.

Norge blir første land i Europa som får lansere den helt nye tredjegenerasjons Isuzu D-MAX. I disse dager er det derfor premiere for den oppgraderte arbeidshesten.

Effektiv og robust var ordene som var hovedpunktene Isuzus utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt.

Administrerende Direktør i RSA Frank Dunvold har høye forventinger til årets nyhet i pick-up segmentet.  -November 2007 lanserte vi første generasjon D-Max i Norge.

– Siden den gang har det vært et eventyr. Årlig et sted mellom 20 – 25% markedsandel, og Norges mest solgte i perioder. Isuzu bygger biler med imponerende drifts sikkerhet. Med Isuzu sitt DNA ivaretatt i kombinasjon med et fantastisk design, komfort og suverene ytelser så er vi overbevist om at nye Isuzu blir en vinner i pick-up segmentet, sier Dunvold.  

Kjørekomforten er kraftig forbedret. Interiøret består av elegant design og eksklusive materialvalg. Ny 9-tommer infotainment skjerm i midtkonsollen. Nye seter med åtteveis elektrisk justering og korsryggstøtte, samt en svært komfortabel sidestøtte og høydejustering av setet, tar langturene til neste nivå.

På utkikk etter en ny el-varebil?

Nå er BYD T3 el-varebil til Norge. T3 har inntil 310 km* rekkevidde (WLPT), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Med T3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen.

Ved kjøp av T3 vil du kunne få støtte fra ENOVA.

Stor ankomst til Drammen Havn

Tidenes største Maxus-forsendelse med hele 1.000 elektriske person- og varebiler ankom Drammen Havn i desember. Da kom 500 stk. av den nye personbilen Maxus Euniq MPV, og 500 stk. av el-varebilen Maxus e-Deliver 3.

Frem til nå har Maxus hatt stor suksess med el-varebiler i det nordiske markedet, og nå får de endelig selskap av den elektriske personbilen Maxus Euniq MPV. Med klasseledende rekkevidde på inntil 356 km (WLTP), 7-seter, god bagasjeplass og mulighet for både takstativ og hengerfeste, ligger alt til rette for at den flerbruksvennlige el-bilen blir like godt mottatt som el-varebilene.

– Vi har fylt opp lagrene våre, og har biler tilgjengelig for rask levering av begge modeller, sier salgssjef Svein Erik Olsen hos RSA. Han har store forventinger til salget av nye Maxus.