Statsminister Erna Solberg på Næringsforeningens Hagefest.

Næringsforeningen i Drammensregionen inviterte sine medlemmer til Hagefest i byparken. Nærmere 200 deltok i arrangementet som var gjennomført i samsvar med myndighetenes smittevernregler. På bilde: Styreleder i Næringsforeningen Terje Gundersen, Statsminister Erna Solberg og daglig ledere i Næringsforeningen Rune Kjølstad.

Se video fra Hagefesten

Næringsforeningen i Drammensregionen inviterte sine medlemmer til Hagefest i byparken. Nærmere 200 deltok i arrangementet som var gjennomført i samsvar med myndighetenes smittevernregler. Teknisk arrangør var Byen Vår Drammen. De sørget for et strålende arrangement med god hjelp av mange frivillige. Maten var levert av Matfikseren. Den var “kortreist” og bød på mange gode lokale smaker.

Erna Solberg deltok i en uhøytidelig paneldebatt ledet av Thomas Seltzer, hvor tema var Drammens utvikling og verdiskapning fremover. Solberg viste stor innsikt i byen og regionens utvikling de seneste år. Statsministeren var også tydelig på at det nå var behov for å knekke noen nye koder for å øke antall arbeidsplasser. I panelet deltok (fra venstre) Thomas Melbye, Kari Due-Andresen. Terje Stykket, Erna Solberg, Terje Gundersen og Øystein Bøe. Debattleder var Thomas Seltzner.

Det var en munter og opplagt statsminister som deltok på Hagefesten. Her i samtale med Terje Gundersen fra Svensson Nøkleby og Øystein Bøe fra Formuesforvaltning.

Kveldens underholdning var også “kortreist”. The Betales fra Mjøndalen gav skikkelig trøkk med mange musikalske perler fra The Beatles.