Solenergiselskapet PV Solar inngår samarbeid med Elektroimportøren

PV Solar går sammen med Elektroimportøren om felles satsning inn mot det sterkt voksende solenergimarkedet. Samarbeidet vil styrke vår konkurransekraft og leveringspresisjon ytterligere, samtidig som over 200 av Elektroimportørens samarbeidspartnere får tilgang på utstyr som er svært etterspurt. Selskapenes felles mål med avtalen er vekst og betydelige markedsandeler.

Styrker kundereisen

– For å kunne levere en bedre kundereise og samtidig være mer konkurransedyktige, har vi i lengre tid sett behovet for å ha eget lager og distribusjonssenter. Slik leveringssituasjonen er nå, går det for mye tid på å skaffe varer fra den distributøren som kan levere varer på kortest mulig tid. Denne tiden skulle vært brukt på våre kunder og ytterligere vekst i markedet, sier daglig leder i PV Solar Bengt Morten Olufsen.  

Lett å finne sammen

– Når vi startet innledende samtaler med Elektroimportøren ble det raskt klart at begge selskap hadde et felles mål og ønske om å ta en større del av solenergimarkedet. PV Solar kunne tilby det Elektroimportøren manglet, og Elektroimportøren hadde allerede det PV Solar manglet. Det var derfor lett å finne sammen til en avtale hvor vi kan få til noe stort sammen, fortsetter Olufsen.

Lager fylles opp

– Flere av Elektroimportørens etablerte partnere har allerede i lengre tid etterlyst materiell og utstyr for solcelleanlegg, og det blir derfor ekstra gledelig å endelig kunne tilby dette materiellet. PV Solar kommer med kompetanse og solide leverandører innen solenergimarkedet og Elektroimportørens lager på Vestby fylles opp allerede fra januar. Målsetningen er å levere de første anleggene før vi går inn i februar neste år, sier kategori & innkjøpsdirektør i Elektroimportøren André Hesselroth.

Sol-satsningen i Elektroimportøren vil tilby produkter og løsninger både til privat og næringsmarkedet. For PV Solar sin del vil også «backoffice» og det administrative inkludert levering & fakturering flyttes over til Elektroimportøren.

Med en godt etablert administrasjon i ryggen frigjøres mer tid for å sikre en bedre kundereise og kortere leveransetider i et marked som nærmest ser ut til å være umettelig på utstyr. I tillegg forsterkes solavdelingen med flere stillinger.

PV Solar sine eksisterende kunder vil ivaretas på vanlig måte med de forpliktelser som foreligger.

Kontaktinformsjon

PV Solar AS: Bengt Morten Olufsen, Mobil 45 86 29 22, bm@pvsolar.no

Elektroimportøren AS: André Hesselroth, Mobil 48 25 82 01, andre.hesselroth@elektroimportoren.no