Snart møter du Berg-Hansens nye ambassadør!

Når én superselger trer inn i pensjonistenes rekker, betyr det nye muligheter for en annen. Daglig leder i Berg-Hansen i Drammen, Lena Pettersson, gleder seg over å ønske en ny medarbeider velkommen. – Kristin Bruheim Sleveland er vår nye «ambassadør». Hun har et stort nettverk i vårt distrikt, noe som passer veldig bra når hun nå skal jobbe tett med både nye og eksisterende kunder, sier Lena Pettersson.

Etter mange år i Berg-Hansen, overlater nå Key Account Manager Kristine Enge (til høyre i bilde over), stafettpinnen videre til Kristin Bruheim Sleveland. Kristin kommer fra stillingen som salgsdirektør hos Nordic Choice hotellene på Kongsberg, og bor i Vestfossen.

– Reiselivsbransjen har stått i mange utfordringer, men vi har også utrolig mange muligheter foran oss. Vi ønsket oss en proaktiv og løsningsorientert relasjonsbygger, og det er jeg helt sikker på at vi har fått i Kristin! En av hennes viktigste oppgaver vil være å vise kundene hvilken verdi det er å ha oss i Berg-Hansen som sin leverandør av reisetjenester, sier Pettersson.

Lokale tilpasninger og globale behov
Berg-Hansen er Norges største og eldste reisebyrå. Selskapet består i dag av over 400 ansatte fordelt på kontorer over hele landet og har opparbeidet seg en unik posisjon gjennom omfattende digitalisering og høy reisefaglig kompetanse. Kontoret i Drammen består av 16 medarbeidere, som alle brenner for å yte best mulig service for sine kunder innen forretningsreiser, møter, konferanser og gruppereiser.

I motsetning til mange av sine konkurrenter, har Berg-Hansen stor tro på det norske markedet og mulighetene lokal tilstedeværelse gir. Det å ha et reisebyrå som kjenner kundens behov på pulsen, er viktigere enn mange tror.

– I Berg-Hansen er vi opptatt av å utvikle attraktive produkter og tjenester, tilpasset det norske jobbreisemarkedet. For å ivareta hele kundeopplevelsen fra A til Å, er det viktig at bedrifter og virksomheter har et godt og lønnsomt reiseprogram – som også gjør jobbreisene effektive for de ansatte. Dette budskapet skal nå Kristin få æren av å spre i vårt distrikt, sier Pettersson.

– I en periode vil Kristin og Kristine jobbe sammen. Det er fantastisk at de får denne muligheten. Da kan Kristine overføre sin kunnskap og kompetanse over til Kristin, og gi henne en god og trygg start i sin nye jobb. Både nye og eksisterende kunder kan dermed glede seg til å treffe én eller begge i tiden fremover, avslutter Pettersson.

Kontaktinformasjon:

Lena Pettersson, daglig leder i Berg-Hansen Drammen, mobil 906 70 512