Servicegrossisten Øst tar stadig markedsandeler: -Nå er de medlem i Næringsforeningen

Servicegrossisten Øst, som har ca.130 ansatte, er resultatet av en fusjon mellom fem Cater og Måkestad grossister på Østlandet i 2021. Selskapet er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsbransjen, og dekningsområdet er hele Viken, Oslo, Innlandet, og Vestfold og Telemark fylke. Vi ønsker de velkommen som nytt medlem i Næringsforeningen.

Fra de 18.000 kvadratmeter store lokalene på Liertoppen distribueres det nå daglig ut varer til mange tusen fornøyde kunder.

Her er Tore Nordskaug og Daniel Lundåsmo i Servicegrossisten Østs gigantlager.

Hos Servicegrossisten Øst bestiller du alt ett sted og får alt på en bil, enten det er kolonialvarer, frukt & grønt, kjøtt, meieri, alkohol, mineralvann eller non-food.

– Vi leverer varer til alle typer storkjøkken i alle bransjer; kantiner, catering, institusjoner, hotell, spesialutsalg, restauranter, cafeér, gatekjøkken, kiosker, sykehjem, barnehager/SFO og sykehjem, sier Calle Hoff som er salgssjef.

På bildet f.v.: Tomas Torvik Daglig leder, Calle Hoff Salgssjef og Sara Prosjekt og Marked.

– Vårt fokus er ikke å være en «logistikkmaskin», men en smidig og personlig samarbeidspartner som sørger for at kundene har det de trenger. Våre ansatte er vår viktigste ressurs og sammen med kunden jobber vi hele tiden målrettet mot en så enkel hverdag som mulig, sier daglig leder Tomas Torvik hos Servicegrossisten Øst.