Ressursgruppen for Byggsektoren setter dagsorden.

I NæringsRapporten. Hvilke utfordringer og muligheter ser byggsektoren i kommende perioder? I sendingen får vi innspill fra noen aktører i sektoren. Til studio kommer leder av ressursgruppen, Svein Ove Pettersen.

Vi går i dybden og presenterer våre spennende medlemsbedrifter i regionen. I denne sendingen er det byggsektoren. Følg sendingene i videobilde nedenfor når det passer deg. Det legges ut nye sendinger hver tirsdag og fredag fra kl. 10.

Hvordan er situasjonen i byggsektoren?

Byggsektoren består av mange ulike bransjer som hver for seg er viktige når bygg og eiendommer skal føres opp eller utvikles. I Næringsforeningen har vi egen ressursgruppe for byggsektoren. Ressursgruppen for Byggsektoren er premissleverandør for regionens utvikling.

I sendingen får vi innspill fra noen aktører i sektoren. Dette er rådgivningsfirma COWI, Elektrofirma W. Kolstad, Glitre Bolig og Dark Arkitetker. Til studio kommer leder av ressursgruppen Svein Ove Pettersen

SE SENDINGEN I VIDEOLINK

Våre partnere

NæringsRapporten presenteres av våre gode samarbeidspartnere. Gå inn på firmalogoer nedenfor, og bli bedre kjent med Din Uavhengige kapitalforvalter Söderberg&Partners Wealth Management, Bane NOR Eiendom- eier, utvikler og forvalter eiendom og Elektroentreprenør Ingeniør Ivar Pettersen AS.