Prosessarbeid AS – nytt medlem av næringsforeningen

– Skal bedrifter lykkes med endrings- og utviklingsprosesser, må de først jobbe med den psykologiske tryggheten blant menneskene som er involvert, sier Målfrid Jordet Ågotnes i Prosessarbeid AS. (Foto: William F. Stang)

Målfrid Jordet Ågotnes driver Prosessarbeid AS, som hun startet 8. mars 2021.

– Jeg jobber med bedrifter som ønsker å styrke den relasjonelle kompetansen, øke den psykologiske tryggheten og oppnå bedre resultater. I tillegg tilbyr jeg fasilitering og workshopledelse i ulike typer endrings- og utviklingsprosesser, for eksempel innovasjonsarbeid, organisasjonsutvikling og strategi. Jeg har også 1:1-samtaler rundt jobbrelaterte problemstillinger, forteller hun.

Målfrid kombinerer kompetanse innen relasjonsledelse, teamutvikling og gestaltterapi med konsulenterfaring fra endringsprosesser innen design- og innovasjon.

– Skal bedrifter lykkes med endrings- og utviklingsprosesser, må de først jobbe med den psykologiske tryggheten blant menneskene som er involvert. Dette skaper bedre forutsetninger for å jobbe kreativt og innovativt, men også å snakke sammen om det det skurrer underveis, forteller hun.

Ønsker du å få påfyll eller hjelp i din bedrift? Du kan kontakte Målfrid på malfrid@prosessarbeid.no

www.prosessarbeid.no