Nye sendinger fra Næringsforeningen

Vi fortsetter vår digitale satsing med to sendinger to per uke av NæringsRapporten! Bli kjent med bedriftsprofiler, det lokale næringslivet, og hva vi i Næringsforeningen jobber med og for - hver dag. I første utgave møter vi Terje og Christian Aass, eiere av Aass Bryggeri. De deler sine tanker om utfordringer og muligheter ved å drive Norges eldste eksisterende bryggeri.

Næringsforeningen i Drammensregionens livesendinger i forbindelse med Covid-19 hadde over 50.000 visninger våren 2020. Nå går vi i dybden og presenterer våre spennende medlemsbedrifter i regionen. Følg sendingene i videobilde nedenfor når det passer deg. Det legges ut nye sendinger hver tirsdag og fredag fra kl. 10.

I sendingen som legges ut tirsdag 15. september kl. 10 møter vi Terje og Christian Aass. Vi blir nærmere kjent med Aass Bryggeri, Norges eldste eksisterende bryggeri. Hvordan skal Aass hevde seg i den stadig sterkere konkurransen i ØL-markedet?

SE SENDINGEN I VIDEOLINK

Våre partnere

NæringsRapporten presenteres av våre gode samarbeidspartnere. Gå inn på firmalogoer nedenfor, og bli bedre kjent med Fevang AS, Rådgivning og revisjonsselskapet BDO Buskerud og Svensson Nøkleby Advokatfirma.