Ny design for din bedrift?

Ønsker du å få hjelp av dyktige designstudenter fra Universitetet i Sørøst-Norge til å utvikle design for din bedrift? Foto: Student Karina Lillestrøm (2018).

Ønsker du å få hjelp av dyktige designstudenter fra Universitetet i Sørøst-Norge til å utvikle design for din bedrift? Det kan være redesign eller ny visuell identitet for bedriftsprofil, pakningsdesign, tjenestedesign eller andre designutfordringer?

Frist for påmelding til Studentprosjekt er 20. november. Mail til wanda.grimsgaard@usn.no

Dette er Studentprosjekt: 

Studentprosjekt er et Bachelorprosjekt for avgangsstudenter ved Visuell kommunikasjon på Universitetet i Sørøst-Norge, der de arbeider med et reelt designoppdrag for en bedrift, en organisasjon eller et utviklingsprosjekt. Studentprosjektet gjennomføres i team på 3-4 studenter i samarbeid med oppdragsgiver.

Gjennom prosjektarbeidet skal den enkelte student få prøve ut kunnskaper og ferdigheter som er ervervet gjennom studiet i visuell kommunikasjon. Sentralt i studiet står fagområdene grafisk design, strategisk design, webdesign og markedsføring.

Studentene har gjennom studiet tilegnet seg kunnskap og ferdigheter i utvikling av strategisk- og markedsrettet design som gjør dem egnet til å løse reelle designoppdrag, som f.eks. emballasjedesign, bedriftsprofilering, magasindesign, design for web og sosiale medier.

Studentene har lært seg å forstå og lede hele designprosesser, som inkluderer strategi, design og produksjon. Utvikling av markeds- og medieplan og kommunikasjonsstrategi, samt kunnskap om merke-bygging inngår i studentens teoretiske kunnskapsplattform.

Studentprosjekt skal gi studenten mulighet til å praktisere som grafisk designer i et realistisk samarbeid med en oppdragsgiver og medstudenter.