Næringsforeningen vokser: – Medlemmenes ca. 30.000 ansatte skaper vekst i regionen

Næringsforeningen i Drammensregionen er en av landets største næringsforeninger. Ved utgangen av 2021 har de over 1000 medlemsbedrifter, og flere kommer til. - Vi i Næringsforeningen er stolte av å samarbeide med så mange spennende bedrifter, sier markedssjef Tom Wang.

En av landets største næringsforeninger

– Ved utgangen av 2021 har vi over 1000 medlemsbedrifter, og flere kommer til. Våre medlemmer representerer over 30.000 ansatte, så da blir det et slagkraftig og spennende nettverk.

– Det styrker også Næringsforeningen som et samlingspunkt for bedriftene som er her, og som velger å flytte hit. Samlet kan vi ivareta næringslivets interesser og få arenaer for utvikling og vekst, sier Wang.

I sin oppsummering for 2021, sier daglig leder Rune Kjølstad; “Vi hadde vi den beste dialogen med kommunene noensinne. Det gode samarbeidet tar vi med oss i 2022. Vi har en rekke konkrete planer for hvordan vi kan ta næringslivet i regionen videre, og ikke minst hvordan vi kan være en viktig bidragsyter til det grønne skiftet”.

Innsikt 2022

Hold av 8.–9. juni for Innsikt 2022! Bragernes Torg skal fylles med utstillere og konferanser, når Næringsforeningen sparker i gang andre utgave av regionens næringslivssamling. I messeteltet vil du møte bedrifter som har flyttet ut fra kontoret for anledningen, og i konferanseteltet kan du la deg inspirere, undervise og underholde av et rikholdig konferanseprogram.

Innsikt 2022 er bare ett av mange arrangementer i år, og det er noe for enhver bedrift.

– Vi i Næringsforeningen i Drammensregionen er er en solid og uredd 175-åring, og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Tom Wang.

Les mer om Næringsforeningen