Morten Dahl er ansatt som daglig leder i Agder Gruppen-selskapene Malleus og Terox

Morten Dahl (53) fra Stavern er ansatt som daglig leder i Drammen-baserte Malleus og Larvik-selskapet Terox, begge selskaper i Agder Gruppen-konsernet.

Dahl har siden 2014 vært salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS. Han vil tiltre stillingen i løpet av høsten.

-Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidsoppgavene i de ekspansive selskapene, og bli en del av teamet som skal videreutvikle disse selskapene. Jeg er ydmyk i forhold til de solide resultatene som er skapt i Agder Gruppen-konsernet og ser fram til å være med og forme den videre veksten i Agder Gruppen, sier Morten Dahl. 

Konsernsjef Svein Arne Uppstad i Agder Gruppen er veldig glad for at Dahl takket ja til jobben, og mener han vil være en stor styrke for de to selskapene.

-Med hans brede erfaring fra utleiebransjen i et konkurranseutsatt marked passer han som hånd i hanske for oss, sier Uppstad.

Agder Gruppen, som har åtte avdelinger i Norge og holder på å etablere seg i Sverige hadde en omsetning på over 1 milliard kroner i 2021.

Om Malleus Maskin AS

Malleus Maskin AS på Gilhus i Lier ble etablert i Drammen år 1999. De er en total leverandør av utstyr og service til anleggsbransjen. Malleus Maskin forhandler Wacker Neuson og Epiroc produkter.

De er importør av DandA hydrauliske slaghammere/pigghammer, Rozzi klyper, Simex asfaltfresere, VTN rivningsutstyr, Stark brøyteutstyr og feiekoster, Emiliana drivstoff tanker, Gauss magneter til gravemaskiner. De lagerfører slitestål i de fleste dimensjoner, og meisler til alle hammertyper.

Malleus Maskin har spesialverksted for hydrauliske slaghammere og sveiseverksted for oppsveising og utbedring av skuffer og utstyr m.m. (Kilde: Malleus Maskin AS).

Les mer om Malleus Maskin AS her

Malleus Maskin AS er medlemmer av Næringsforeningen i Drammensregionen.

Om Agdergruppen

Agder Gruppen er en totalleverandør til anleggsbransjen og har på kort tid vokst til å bli en stor og seriøs aktør med avdelinger i Kristiansand, Flekkefjord, Sandnes, Førde, Fauske, Drammen og Oslo. Selskapet er godkjent maskinbygger med egen produktportefølje samt avdelinger innenfor teknisk, elektro og mekanikk, og er i førersete innen utvikling og forbedring av tunnel- og anleggsutstyr til sitt segment. Agder Gruppen har i dag over 150 medarbeidere, omsetter for NOK 1 milliard, har kunder over hele verden og er i sterk vekst. (Kilde: Agdergruppen)

Les mer om Agdergruppen her