Stilling ledig / 17. FEBRUAR 2021

ATS søker Key Account Manager

Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges ledende totalleverandører innen billogistikk. Vi tilbyr transport av biler i inn- og utland og leverer i tillegg tjenester som fortolling, registrering, lagring, teknisk og kosmetisk klargjøring, samt antirustbehandling av nye biler. Nå søker vi Key Account Manager.

Selskapet er privateid av OJT Group AS. Bedriften har 140 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på 350 millioner. ATS er sertifisert i henhold til NS-ISO 9001:2015 og NS- EN 14001:2015.

Nå søker vi Key Account Manager.

På grunn av økt ordreinngang søker vi en målrettet og forhandlingsvant Key Account som etterlever våre kjerneverdier; ansvar, kvalitet og samhandling, med erfaring fra B2B/ bilbransjen.

Rollen innbefatter oppfølging og videreutvikling av eksisterende kundemasse, samt jobbe proaktivt mot nye bedriftskunder og andre potensielle forretningsområder.

Som Key Account i ATS må du motiveres av å skape resultater og inneha budsjett og resultatansvar. Trives i et miljø som kjennetegnes av en prestasjonskultur.

Dine kvalifikasjoner:

  • Vi søker deg som har en positiv tilnærming ,som er vant til å jobbe som en del av et team.
  • Begeistring, ydmyk, sulten, energisk, endrings og lærevillig.
  • Erfaring fra B2B gjerne fra bilbransjen. Vise til resultater gjennom proaktivt arbeid.
  • Strukturert / IT som arbeidsverktøy / rapportering
  • Utdanning gjerne på Bachelor nivå.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Vi tilbyr:

  • Godt og aktivt arbeidsmiljø.
  • Spennende kunder
  • Gode betingelser

Om arbeidsgiveren

Auto Transport Service AS (ATS) er et av Norges ledende selskaper innen billogistikk. ATS tilbyr transport av biler i inn- og utland og leverer i tillegg tjenester som fortolling, registrering, lagring, teknisk og kosmetisk klargjøring, samt antirustbehandling av nye og brukte biler.
Selskapet er privateid av OJT Group AS. Bedriften har 140 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på 350 millioner. ATS er sertifisert i henhold til NS-ISO 9001:2015 og NS- EN 14001:2015.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Jan Erik Jahnsen. Organisasjonskonsulent

Mobil: 415 00 707