Medlemsprofil: Bli kjent med Norva24 Drammen – vi kommer når du trenger oss!

I over 60 år har vi jobbet i Drammens «undergrunn», og kjenner den som vår egen lomme! Vi tømmer der det er fullt, åpner der det er tett og spyler der det er skittent. Vi er alltid rett i nærheten, og tilgjengelig for våre kunder 24/7.

Alt på ett sted
Vi tømmer septiktanker, sandfang, fettutskillere eller oppsamling av våte eller tørre masser. Vi har også et bredt tjenestespekter innen rørtjenester, alt fra spyling av tette avløp, lekkasjesøk, trykkprøving, tetthetskontroll, rørinspeksjon og rørfornying.

Har du problemer med rør og avløp?

  • Ved å foreta en rørinspeksjon finner vi raskt og effektivt årsaken til problemene, om det skulle være en lekkasje eller avløpet er tett.
  • Rørfornying er gravefritt og et godt alternativ til nye rør, der det etableres en ny ledning i eksisterende trasè.
  • Vi tiner frosne rør.

Mennesket og miljø i fokus – hver eneste dag
Kvalitets-, helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid er selskapets grunnstein.
For oss er det svært viktig at alt arbeid utføres med høy presisjon og kvalitet.

Miljøarbeidet er en viktig del av vår jobb. Mange av våre tjenester er helt nødvendige for at samfunnet skal gå rundt, og dette krever både energi og drivstoff. Jobben må utføres, men vi jobber stadig for å gjøre det enda mer miljøeffektivt. Vi har også mange grønne tjenester i Norva24, og arbeider kontinuerlig med å utvikle nye – og gjøre de vi har enda grønnere. Slik hjelper vi også våre kunder å bli grønnere, så vi sammen kan bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Vi sørger for flyt i driften
Vi leverer et bredt spekter av industritjenester for å unngå unødvendig driftsstans hos kunden. Våre medarbeidere har lang erfaring med effektive gjennomføringer av vedlikeholdsrutiner, og følger alle miljøkrav. 

Forsvarlig fjerning av farlig avfall
Vi sørger for trygg deponering og fjerning av avfall som inneholder helse- og miljøfarlige stoffer. Med våre spesialbiler fjerner vi forurensede masser som skal/må deklareres til godkjente avfallsmottak. Vi har de nødvendige konsesjoner for behandling av farlig avfall, og sanerer og fjerner oljetanker.

ISO-sertifisert
Fordi vi er en del av en større organisasjon har vi ressurser og kompetanse til å etterleve alle offentlige lovpålagte krav i bransjen. Norva24 Drammen er ISO-sertifisert innenfor ISO 9001/14001, og er godkjent og kvalifisert i de fleste anbudsportaler.

Dyktige folk og en topp maskinpark – rett i nærheten!

Enten du er hytteeier, styreleder i et borettslag, kommunalteknisk leder i en kommune eller bedriftsleder, ta gjerne kontakt med oss på telefon 32 17 13 90. Vi holder til sentralt i Lierbakkene, og er tilgjengelige for våre kunder 365 dager i året, døgnet rundt!

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

Les mer her