Nye medlemmer

Her kan du lese om hvem som har blitt nye medlemmer i Næringsforeningen siden sist og hvordan du selv kan bli medlem.

Interim Norge

Selskapet leier ut midlertidige toppledere, mellomledere og prosjektledere med erfaring fra ulike bransjer, virksomheter og situasjoner. Vi leverer relevant kandidat innen 7-10 dager til både offentlig og privat sektor. Vi har rundt 1000 svært erfarne ledere i vårt nettverk som kan vise til dokumenterte, gode resultater fra tilsvarende oppgaver.

Hvorfor ble du medlem hos NFDR?

– Vårt medlemskap gir oss en unik tilgang til et spennende nettverk i en region i rivende utvikling. Vi får tilgang til mulighet til deltakelse på arenaer for kompetanse- og kunnskapsdeling om næringsutviklingen i regionen.

Allegro

Reklamebyrået der kommunikasjon møter teknologi. Klassisk byråkompetanse, utgjør fremdeles en viktig kjerne av vår virksomhet – samtidig som ny teknologi krever ny kompetanse. Vi er tett på selv de mest avanserte teknologiske prosessene, og vi kan dermed levere gode, overraskende og originale løsninger som gir best mulig stopp-effekt i markedet, og fornøyde kunder generelt. Fra august ble Steinar Danielsen ønsket velkommen til Allegro-familien, og med dét booster vi vår satsing på det spennende og artige fagfeltet motion og 3D.

Hvorfor ble du medlem hos NFDR?

– Vi ser Næringsforeningen som en super samarbeidspartner i forhold til å tilrettelegge for kommunikasjon mellom bedrifter i hele regionen. Med ønske om å være med å utvikle egen by så er det essensielt å være en del av nettverket.

Aase Prøitz Psykologspesialist

Aase Prøitz Psykologspesialist er en helprivat psykologpraksis. Bedriften tilbyr samtaleterapi for par og enkeltpersoner. Lokaler sentralt på Bragernes.

Hvorfor ble du medlem hos NFDR?

– Jeg synes det er viktig at små private bedrifter i helsesektoren er med på å synliggjøre bredden i næringslivet i Drammen.

 

BLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN DU OGSÅ: https://www.nfdr.no/medlem-medlemskap-medlemskap/