Kapret offshore-kunde

Easit AS har fått offshoreselskapet Havyard Group i Fosnavåg på Sunnmøre som ny kunde. Havyard Group er et kunnskapsbasert selskap innen maritime sektor som leverer teknologiske løsninger

innenfor sektorene sjømat, energi og transport. – IT-avdelingen i Havyard Group leverer og drifter IT-løsninger for alle selskapene i gruppen. For å kunne gjøre dette med et minimum av ressurser er det viktig med gode systemer. Vi valgte Easit som leverandør av Servicedesk-løsning siden de gjennom vår vurderingsprosess ga oss raske, gode tilbakemeldinger og viste at de kunne tilpasse sitt system til de krav og ønsker vi hadde på en enkel og effektiv måte, sier Robert Gjerdsbakk, ICT Manager i Havyard Group.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått Havyard Group som kunde, sier daglig leder i Easit, Jørn Enersen. – Den eneste referansen vi har innenfor et tilsvarende segment et KG Jebsens skipsrederi i Bergen. Leveransen til Havyard Group i Fosnavåg viser at vi kan levere løsninger også innen dette segmentet, og det viser at geografisk lokalisering ikke har noen betydning for hvor vi kan levere løsninger, påpeker Enersen.