Freber Elektronikk med nyvinning innen Alt-i-ett enegisystemer.

Freber Elektronikk AS har eksistert siden 1984, og har i mange år hatt hovedfokus på salg av elektronikkomponenter og kabelløsninger. De siste 10 årene har vi fokusert mer og mer på ulike batteriløsninger med ulike batteriteknologier, noe som også er en klar strategi fremover sier Roar Lindseth, daglig leder hos Freber.

Med vår kompetanse og vårt nettverk innen batteri teknologi kan vi tilby ferdige løsninger, som ES 2000, samt lage spesialdesign på batteripakker etter kundens ønske.

Med batteri som hoved fokus har vi også inngått et tett samarbeid med et nederlandsk firma innen energilagring. Et marked som vi forventer vil ha en kraftig vekst i årene fremover.

Denne boksen sørger for at du alltid har nok kraft til å gi strøm til utstyret ditt, enten det er et håndverktøy, bærbar PC, mobile enheter, droner, overvåking, midlertidig arbeidsstasjon eller sikkerhetskopieringskraft til systemene dine. I tillegg har du AC tilgjengelig slik at du kan bruke en støvsuger, eller noe annet som krever 230 Vac.

Har du et slikt produkt installert i f.eks servicebilen din, er du alltid sikret at verktøyet ditt kan benyttes. Ingen nedetid, som igjen betyr at du ikke får tapt arbeidsfortjeneste.

Sammen med vår leverandør har vi utviklet, designet og markedsfører AWILCO Alt-i-ett energisystemer: ES-500 bærbar kraftstasjon for mobil bruk og ES-2000 for bruk i profesjonelle kjøretøy.

Om produktet:

Vi har en 2000W batteripakke med muligheter for AC, DC lading i servicebiler. 

  • fast installasjon i servicebilen eller som en bærbar enhet 
  • batterienheten lades når du kjører 
  • når du er parkert eller kjører lades verktøyet ditt 
  • status på batteripakken via en APP 
      
  • tilgang til AC i alle situasjoner – du trenger ikke aggregat 
  • levetiden er 2000 cycles, dvs en investering for mange år 
  • systemet er kompakt kan enkelt flyttes 

Interessert i batterier og hva man kan bruke det til? Da er det bare å kontakte Freber.