Lederskifte i Kruge AS på Spikkestad

Ny Administrerende direktør i Kruge AS fra 1. februar. Carl Petter Simonsen (t.h.) gikk inn i rollen som Administrerende direktør i Kruge AS fra 1. februar 2023. Simonsen overtar lederrollen etter Tom Marmont-Ramsey, som har vært ansatt i selskapet siden 1997, og vært øverste leder siden 2003.

Marmont-Ramsey velger pensjonisttilværelsen fra og med den 13. september i år, og vil i perioden frem til dette være engasjert i strategisk prosjektsalg og Kruges industrielle satsning.

Vi ønsket bistand fra hodejeger og Partner i Headvisor Andreas Aaberg for å gjennomføre denne viktige rekrutteringen sier styreleder i Kruge AS Kjell Bernt Kalland (bilde t.v.).

Carl Petter Simonsen ble hentet fra Smith Stål Øst hvor han har vært Direktør og Daglig leder siden 2015 og før dette var han Salgsdirektør i Saint-Gobain Weber. Carl Petter er Sivilingeniør innen offshore engineering og marin arkitektur og med 17 års ledererfaring fra byggebransjen er dette noe Kruge vil nyte godt av innenfor vår industrielle satsning. Simonsen er 53 år og bosatt i Asker sammen med ektefelle og 4 barn.

Overtar et selskap i sterk vekst

Simonsen (bilde t.v.). overtar et selskap i sterk vekst. Som ledende leverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem, tilbyr Kruge et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri. Det nyeste satsingsområdet innenfor rådgivende engineering, har bl.a bidratt til solid vekst i 2022. Medarbeiderteamet på 20 ansatte har lang, bred og faglig kompetanse samt. en sterk posisjon i markedet.

Kruge ser frem til ytterligere styrking av teamet med Carl Petter i lederrollen i deres digitale og bærekraftige utvikling.

Vi ønsker Carl Petter varmt velkommen til Kruge

Fakta om Kruge AS

Kruge AS er ledende nisjeleverandør innen bærekraftige og kostnadseffektive montasjesystemer. Produktene benyttes i dag primært for montering av rør benyttet innen VVS, vann og avløp, fjernvarme, kjøling og ventilasjon, og vil i tiden som kommer også treffe nye segment i flere deler av industrien. Kruge beskriver og gir råd om alle sine systemer, har spesielt høyt fokus på kvalitet og tilgjengelighet på produktene.

Ernströmgruppen et et svensk familieid industrikonsern som sammen med entreprenører vil bygge bedre selskap for fremtidige generasjoner. Ernströmgruppens forretningsmodel, ”samlet entreprenørskap”, bygger på fire generasjoners nasjonale og internasjonale erfaringer med å kombinere det beste fra små- og mellomstore selskaper, entreprenørånd, engasjement og effektive beslutningeveier, med det beste fra driften av store selskaper, som f.eks. finansiell stabilitet, struktur og deling av erfaring. Selskapets virksomhet dekker et bredt område, fra marint sikkerhetsutstyr og teknisk handel, til leveranser av komponenter og systemer for energieffetivisering av industri og eiendom. Ernströmgruppen består i dag av mer enn 40 selskaper med en total omsetning på SEK4 mrd., og har over 1200 ansatte i  Nord-Europa.

Headvisor AS

Carl Petter Simonsen ble rekruttert til stillingen i Kruge av Andreas Aaberg i Headvisor AS. De er et nasjonalt rekrutteringsselskap som jobber med lederrekruttering og executive search.