Kreative problemløsere

Los & Co Drammen er byens nye markedsføringsbyrå. Med forretningsforståelse og kreativitet skaper de morgendagens merkevarer. Vi ønsker Los & Co Drammen velkommen som nytt medlem i Næringsforeningen.

Satser i Drammen

Markedsføringsbyrået Los & Co ble etablert i Oslo i 2008. De har fått flere utmerkelser som bla.a. Årets Byrå 2020. Nå satser de stort i Drammen. Los & Co Drammen er nytt medlem i Næringsforeningen, og i den anledning har Vikenvest fått daglig leder Mette Adamsen sine tanker om etableringen i Drammen.

– Med inspirasjon fra havet og skipslosen, vil vi skape trygghet for våre kunder under vanskelige forhold. Vi vil hjelpe, rettlede og bruke markedsføring på en smart måte slik at kundene våre kan nå sine forretningsmessige mål, sier Mette Adamsen.

– Reklame- og kommunikasjonsbransjen er i stadig endring og utvikling. Mens noen spisser sin faglige leveranse ønsker vi å ta posisjonen som våre kunders viktigste kommersielle partner gjennom å forene kreativitet, forretningsforståelse, teknologi og nettverk, fortsetter Adamsen.

Los & Co Drammen har delt sine leveranser inn i følgende tjenester:

  • Strategi og effekt
  • Idé, kreativitet og design
  • Innholdsproduksjon
  • Medieplanlegging og kjøp
  • UX & webutvikling
  • Film og foto
  • Events
  • PR

Tette relasjoner

– Enn så lenge er vi 5 ansatte i Skur 2 midt på Tangenkaia i Drammen, men vi har over 70 kollegaer gjennom vårt søsterselskap Los & Co, designbyrået Neue og vekstselskapet tba_ . I tillegg søker vi løsninger på komplekse utfordringer gjennom å bygge tette relasjoner til lokale samarbeidspartnere vi stoler litt ekstra på. Folk vi vet kan og vil, og som vi ikke bare skryter at vi kjenner til. Det er derfor vi heter Los & Co Drammen, sier daglig leder Mette Adamsen.

Kjenner markedet

Gjennom tette bånd og nettverk i Drammen kjenner vi markedet godt. Engasjementet, utviklingen og den positive trenden i Drammensregionen motiverer oss til å være med på den videre utviklingen av en av de mest attraktive regionene på Østlandet.

I juni 2021 åpner vi dørene til Skur 2, Hans Kiærs gate 1D Drammen. Frem til da vil vi gjerne invitere deg med på en walk´n`talk rundt elva. Tur, tempo og tema velger du, avslutter Mette Adamsen.

Kontakt oss gjerne for tur eller andre spørsmål

Daglig leder, Mette Adamsen, 97687334, mette.adamsen@loscodrammen.no   

Kreativ leder, Jo Espen Johansen, 45048080, joespen@losco.no     

Kreatør, Finn Erik Johannessen, 90821071, finnerik@loscodrammen.no

Rådgiver, Tomas Oberg, 99102012, tomas@loscodrammen.no

Kundeansvarlig, Kristine Fossen Gabrielsen 41615126, kristine@loscodrammen.no

Besøk oss på vår hjemmeside: https://www.loscodrammen.no/