Opplev Kongsberg Agenda 22. – 25. juni

Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse. Kongsberg Agenda er for alle som vil diskutere, påvirke, lære og bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger. Se hele programmet her.

Se hele programmet her

Inspirere – Endre – Samarbeide

Kongsberg Agenda er for alle som vil diskutere, påvirke, lære og bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger. Vi fyller byrommet og serveringsstedene med en rekke gratis seminarer, debatter, stands og aktiviteter myntet på alle aldersgrupper, og krydrer det hele med kulturopplevelser.

Toppmøte på Kongsberg

Onsdag 22. juni kl. 15.  Kongsberg Agenda samler to tidligere statsministre, lederne for organisasjonsnorge og sentrale industriledere til sommerdebatt under den offisielle åpningen av Kongsberg Agenda.

Krigen i Ukraina har ledet Europa inn i historiske begivenheter. Verden er i stor endring og endringene skjer raskere enn før. Hvordan påvirker dette deg, din bedrift og samfunnet? Toppmøte på Kongsberg Agenda med blant annet forsvarssjef Eirik Kristoffersen, Erna Solberg og tidligere statsminister i Finland Alexander Stubb.

Kongsberg Summit

Torsdag 23. juni kl. 10.  På Kongsberg Summit samles industrien, næringslivet, det offentlige og akademia for å diskutere teknologi, innovasjon, bærekraftige løsninger og kompetanse.  Dette tiåret omtales som «the decade of action» – sammen skal vi se etter nye muligheter i en verden i rask omstilling.

På scenen finner du blant annet Erna Solberg, Øystein Dørum, Sindre Finnes og Geir Håøy.  I fjor møttes over 200 deltagere i full sal – sørg for å sikre deg en plass i år!

Fra scenen under Summit 2021

Fire innholdsrike dager på Kongsberg

Kongsberg Agenda byr på arrangementer og aktiviteter for alle!  I løpet av fire tettpakkede dager på Kongsberg får du en rekke næringslivsseminarer, Tech Talks, teknologiutstillinger, debatter og ikke minst et yrende folkeliv og opplevelser for store og små. 

Tech Hub Ung og LAN-party på Grand Hotell

Big Bang holder gratiskonsert onsdag 22. juni kl. 20