Kongresspartner arrangerer Kvinnehelsekonferansen

Kvinnehelsekonferansen, en unik samling for kvinner i nesten alle aldre! Ideen til denne konferansen kom etter en litt søvnløs natt for 3 år tilbake og ble realisert for første gang i februar 2020, en måned før landet «stengte ned». Christin Foss (bilde) er eier og daglig leder i Kongresspartner AS.

KongressPartner AS ble etablert i Drammen i 2008. Det er Christin Foss (f. 1959) som etablerte firmaet etter å ha drevet enkeltmannsforetak noen år.  Det viste seg at markedet for firmaets planer var åpen for aktive aktører, noe som passet Christin bra.  Hun hadde og har visjoner om å arrangere konferanser, hovedsakelig i Norge og oppdragsgivere sto i kø og ville ha bistand fra henne.

Det ble mange konferanser innen helsebransjen – for fysioterapeuter, kiropraktorer, leger, sykepleiere og øvrige terapeuter. At hun havnet i denne nisjen, var kanskje en kombinasjon av tilfeldighet og at hun fikk svært godt rykte på seg blant helsefolk i landet.

Etter hvert fikk hun en stor kontaktflate og hennes kreative hode, som alltid jobber med nye ideer og prosjekter fikk flere ben å stå på. Spennende konferanser uten oppdragsgiver!  Ganske nervøs de første gangene da hun måtte gå all-in uten «belte og bukseseler», som hun sier. Den økonomiske risikoen er jo stor for lille meg i slike sammenheng, men heldigvis har det gått fint!

Et av prosjektene er Kvinnehelsekonferansen, en unik samling for kvinner i nesten alle aldre!  Ideen til denne konferansen kom etter en litt søvnløs natt for 3 år tilbake og ble realisert for første gang i februar 2020, en måned før landet «stengte ned».  En sal full av kvinner som var sultne på lærdom om sin egen helse og i tillegg mange behandlere som ville lære om pasientenes helse! 

Den beste følelsen er når deltakere og leverandører som har hatt utstillerstand forlater konferansen med et stort smil og spør når de skal sette av datoer for neste år.  Dette er helt i tråd med firmaets målsetting, som står på nettsiden: Fornøyde kunder i fokus!

Kvinnehelsekonferansen arrangeres denne gangen i Drammen 11.-12. september og noen få plasser igjen – så ønsker du å melde deg selv på, eller kanskje en gave til din partner så meld deg på. Du finner all informasjon og påmelding til alle konferansene på www.kongresspartner.no.

– Det gjelder å følge med i tiden, sier Christin og viser til SoMe (sosiale medier). Hun bestilte derfor mange timer hos et reklamebyrå her i byen og fikk da 1-1 opplæring, veldig nødvendig og nyttig etter hennes mening. Hun oppretter egne Facebooksider og Instagramkonto for hver eneste konferanse og drifter dette selv.  Bruker man ikke disse mediene til å markedsføre arrangementene, henger man etter – det er helt klart!

Fremtidsplanene er klare: Etablere og gjennomføre et par nye konferanser i tillegg til eksisterende og ila 2-5 år selge KongressPartner. Drømmekjøperen må være kvinne som er ferdig med småbarn og full av energi og tiltakslyst, tenker Christin.  For i tillegg til at dette er et bra levebrød er det såå gøy! Ikke minst at tiden er inne for å presentere digitale konferanser.

Nettside: www.kongresspartner.no Instagram: @kongresspartner