Klart for elbil-deling i Drammen

Move About utvider grønn bildeling – nytt mobilitetspunkt på Blichs parkeringshus. Move About er Skandinavias ledende mobilitets- og bildelingsselskap – nå etablerer de seg i Drammen. - Vi håper at dette blir et positivt bidrag for både innbyggere, bedrifter, tilreisende og miljøet, sier markedssjef Anneche Enerhaugen i Move About (bilde) som viste en av bilene foran universitetet.

Fire nye el-biler skal ha sin base på Blichs parkeringshus, lett tilgjengelig for både tilreisende som ankommer Drammen Stasjon, eller for byens egne innbyggere og næringsdrivende.

– Vi har lenge sett på området rundt Drammen Stasjon som et spennende sted å etablere et nytt mobilitetspunkt for våre el-biler, sier konsernsjef i Move About, Morten Von Krogh.

Bookes i mobilapp

Målet er å levere en tilgjengelig, grønn – og fleksibel løsning med elbiler som kan hentes og leveres kun ved hjelp av en mobilapp.

Move About er ledende på bildeling av el-biler via sin selvbetjente app-teknologi. Selskapet har etablert 250 lokasjoner i Sverige og Norge, med til sammen ca. 50.000 skandinaviske medlemmer.

Satser bredt – og merkeuavhengig

Move Abouts strategi handler om å tilby et bredt utvalg el-biler på en brukervennlig plattform – til en attraktiv pris. Både bedrifter og privatpersoner kan benytte tjenesten, og stadig flere kommuner har inngått avtaler hvor innbyggerne kan ta i bruk den kommunale bilparken når den ikke er i tjeneste.

Åpning 15. juni

Move Abouts mobilitetspunkt i Drammen åpner 15. juni – og i første omgang vil det bli utplassert fire elbiler: 2 Nissan Leaf, 1 Jaguar I-pace SUV og 1 liten Nissan el-varebil (E-NV200).

– Vi er veldig glade for at varaordfører Ståle Sørensen kommer for å «klippe snoren» og markere vår offisielle åpning, sier markedssjef Anneche Enerhaugen i Move About.

Mobilitet gjort enkelt – kort bakgrunn om Move About:
Move About er ledende i Skandinavia når det gjelder bærekraftig mobilitet som en tjeneste. Siden starten har vi hele tiden arbeidet med å utnytte teknologi og mobilitetskonsepter for å gi deg løsninger som krever minst mulig energi,
produksjonsressurser og offentlige rom samtidig som dine kostnader reduseres.

Move About ble grunnlagt i 2007 og etablerte den første dele-løsningen med kun elbiler allerede i 2008 – den første av sitt slag i verden. Nå er vi først i verden med å utnytte lokalprodusert solenergi til ladning av våre elbiler, elsykler og elsparkesykler i en helhetlig løsning.

Move About er ledende i Skandinavia innen bildeling av elektriske biler gjennom sin selvbetjente og brukervennlige appteknologi. Selskapet har biler på mer enn 250 lokasjoner i Norge og Sverige, og har ca 50 000 skandinaviske brukere.

http://www.moveabout.no/