IT-konsulentselskapet Bouvet satser i Drammen

IT-konsulentselskapet har med sine over 1 700 ansatte spisskompetanse på utvikling, digitalisering og rådgivning. I 2020 åpnet de sitt første kontor i Drammen, en by de ønsker å satse stort på. Erik Sogge (t.v.), avdelingsleder i Bouvet, Jørgen Kaasa, områdeleder i Bouvet og Eszter Horvati, avdelingsleder i Bouvet. Vi ønsker Bouvet velkommen som nytt medlem i Næringsforeningen.

Nytt medlem i Næringsforeningen

Bouvet synes Drammen er en spennende by å satse på. Nå ser de frem til å bli bedre kjent og dele kompetanse med næringsforeningen og medlemsbedriftene.

— Drammen er en by i en sterk vekst med flere nye spennende og ambisiøse virksomheter, og vi ønsker å ta del i denne utviklingen. Det er utrolig mange flinke folk som bor i Drammensområdet, som vi håper å få med på laget, sier Jørgen Kaasa, områdeleder for Bouvet i Sandvika og Drammen.  

Konsulentselskapet jobber allerede med aktører i Drammensområdet som Husbanken, Uloba og Helse Sør-Øst, og er allerede godt i gang med nye samarbeid, blant annet Statens Vegvesen.  

— Vi har bidratt til å utvikle systemer for at Uloba skal nå sitt mål om at funksjonshemmede kan delta overalt i samfunnet, eller at Husbanken skal fornye sine systemer for at vanskeligstilte i Norge skal kunne skaffe og beholde et sted de kan bo. Fremover ser vi blant annet frem til å jobbe tett med Statens Vegvesen som blir en stor kunde av Bouvet i Drammen, sier Jørgen.  

Dele kompetanse  

Nå ser Bouvet frem til å bli bedre kjent, og både lære fra og dele kompetanse med næringsforeningen og medlemsbedriftene.  

— Bouvet er tuftet på en rik delingskultur og for oss betyr det måten vi jobber sammen på i prosjekter, mot et felles mål, hvor vi har lite spisse albuer, hvor vi hjelper hverandre og deler kunnskap når det trengs. Vi vet også at det i Drammen er mange smarte, nysgjerrige, modige og hyggelige folk som har mange ideer som er verdt å dele, og vi ønsker også å være med å støtte og utvikle lokal kompetanse, avslutter Jørgen Kaasa.  

Ønsker du å bli bedre kjent med Bouvet, kan du kontakte de her i linken.