Invito Inspire AS – 25 år i år!

Invito Inspire AS er et kurs- og ressurssenter for arbeidslivsmestring. I deres tjenesteportefølje har de ulike typer fagkurs, ledertrenings kurs, AMO-kurs (Arbeids Markeds Opplæring), omstillingstjenester, coaching og karriereveiledning. Invito Inspire er medlemmer i Næringsforeningen, og vi gratulerer med jubileet. på bilde fra venstre: Petter Andreas Eriksen, Geir Sundbye, Siv Undseth Arvesen, Ståle Nyang og Camilla Sommerfeldt Bentzen.

Siden 1997 har Invito Inspire AS samarbeidet med NAV, hvor hovedoppgaven har vært – og er – å få deltakerne tilbake i jobb. I 25 år har vi i dette samarbeidet, hjulpet tusenvis av mennesker tilbake til arbeidslivet.

Spesialkompetanse

Invito Inspire AS er et kurs- og ressurssenter for arbeidslivsmestring. I vår tjenesteportefølje har vi ulike typer fagkurs, ledertrenings kurs, AMO -kurs, (Arbeids Markeds Opplæring), coaching og karriereveiledning.

Invito har spesialkompetanse på bl.a. stillaskurs, vaktmester/byggdrifter kurs, salg- og service, lederutviklingskurs, samt karriereveiledning.

Vi tilbyr også helsefaglige kurs hvor fokuset er på ernæring, kosthold og trening.

Våre deltakere er differensierte både i utdanningsnivå, alder, erfaring, kultur og språk.

Vi jobber med mennesker på alle nivåer, fra «lavterskel»- deltakere, mennesker med rus- og flerdiagnoser, til arbeidstakeren «mellom to jobber» og til ledere og organisasjoner i en omstillingssituasjon.

Betydelig ledererfaring

Våre ansatte og konsulenter har betydelig ledererfaring og erfaring på ledernivå fra mange ulike bransjer. Dette gir oss verdifull kompetanse på arbeidsmarkedskunnskap og arbeidslivsorientering. 

Våre ansatte og konsulenter er også sertifisert i karriereverktøyet PROFRÅD. De har også bred erfaring og utdanning fra et mangfoldig arbeidsliv, noe som gir oss spisskompetanse på rekruttering og veiledning av mennesker med ulike utfordringer. Enten det er deltakere som står langt fra arbeidsmarkedet, eller for deltakere som ønsker skreddersydd karriererådgivning.

Kontapersoner

Ønsker du å vite mer, eller hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med, nøl ikke med å kontakte oss.

Siv Undseth Arvesen, daglig leder, e-post: siv.undseth.arvesen@invito.no, tlf. 932 079 72.

Geir Sundbye, faglig leder, e-post: geir.sundbye@invito.no, tlf. 908 220 01

https://www.invito.no/