Innsikt 2022: – Bragernes Torg skal fylles med utstillere og konferanser

I messeteltet vil du møte nærmere 80 bedrifter som har flyttet ut for anledningen, og i konferanseteltet kan du la deg inspirere, undervise og underholde av et rikholdig konferanseprogram. Ønsker du å vite hva som skjer i regionen, nå og i fremtiden, er Innsikt 2022 stedet.

Onsdag 08:30-18:00
Utstillerteltet – åpent for alle

Nærmere 80 bedrifter og organisasjoner “flytter” inn på Bragernes Torg

Onsdag 09:00-10:30
Industriromantikk, takk!

Den fallerte industribyen Drammen sto opp fra asken som handels- og kunnskapsby. Byens sterke identitet som industriby lever videre kun hos noen få drammenserne. Hvis Drammen kommune skal nå målet sitt om å bli Norges grønneste, må byen ha industrien…

Kjetil Rolness, ordstyrer

Onsdag 11:30-13:45
Arbeidsmarkedet – akkurat nå!

Bedrifter sliter med å rekruttere. Samtidig er mange unge arbeidsledige. Hvordan kan vi skape bedre balanse?
Utdanningsinstitusjonene utfordres på direkten til å møte næringslivets behov og politikerne må svare for hvilke løsninger de har på arbeidsmarkedets utfordringer.

Hans Arne Odde, ordstyrer

Onsdag 14:30-16:30
Tillit – kan vi stole på informasjonen vi får?

Kan du egentlig stole på det som står i lokalavisa? Hvilke endringer vil forme fremtiden, og kan vi faktisk stole på den statistikken og informasjonen som blir tilført oss? Hvordan skaper den makroøkonomiske situasjonen usikkerhet blant investorer? Hvorfor er tillit så viktig?

Sunniva Rose, konferansier

Onsdag 17:00-18:00
Debatt | Hvem skal styre byen?

Høyres Kjell Arne Hermansen vil bli ordfører – og ta makta fra Arbeiderpartiet. Hva er egentlig forskjellen mellom de to – og hva mener de er Drammens fremtid? Drammens Tidende inviterer til en real duell en mot en på jakt etter svar, hvor målet er å gjøre deg klokere foran lokalvalget.

Debattleder: Hege Bakken, politisk redaktør i Drammens Tidende

Torsdag 08:30-16:00
Utstillerteltet – åpent for alle

Møt bedrifter som byr på seg selv i utstillerteltet på Bragernes Torg! Gratis inngang til teltet, åpent for alle.

Torsdag 09:00-11:00
Teknologi og innovasjon – reisen til fremtiden

Bli med på en inspirerende reise til fremtiden! Hva skjer innen helseteknologi? Hvilke muligheter gir vannveien? Hvordan utnytte grønt hydrogen? Glødende visjonærer må skjerpe sansene når de får nøyaktig 10 minutter hver på scenen…

Tone-Marie Wahlstrøm, konferansier

Torsdag 12:00-14:00
Byutvikling: Fra hardware til software

En by er mer enn bare bygg. Det er der vi lever livene og har de fleste opplevelsene til minnebankene våre. Her får du innsikt i hva som gjør en by mer attraktiv.

Hva har Kristopher Schau å si om Drammens potensiale? Hvordan kan man best inkludere befolkningen i byutviklingen? Hva sier Byantropologene om Knutepunkt Strømsø? Få innblikk i utviklingsprosjekter og se regionens unge stemmer debattere hva de ønsker av tilbud og aktiviteter i byen sin.

 

Blant andre møter du Kristopher Schau

Torsdag 14:30-15:30
Debatt | Drammen skal bli landets grønneste by: Hvordan da?

Drammen har vedtatt et hårete mål om å bli “landets grønneste kommune”. Drammens Tidende tar debatten: Hva betyr det egentlig – og hvordan skal Drammen klare nettopp det? Du møter både ekspertene som vet hva som skal til – og de ansvarlige for at Drammen lykkes.

Debattledere: Hege Bakken, politisk redaktør og Espen Sandli, ansvarlig redaktør i Drammens Tidende

Gå til hovedsiden Innsikt 2022