Hva med boligbygging for fremtiden? – Få svarene på frokostmøte onsdag 24 august

Kan dagens innbyggere fortelle oss hva slags boliger morgendagens innbyggere ønsker seg? Det er akkurat denne problemstillingen Opinion har tatt for seg når de har spurt om lag 4000 innbyggere i Drammen, Lier, Øvre Eiker og Kongsberg om deres boligpreferanser.

En av tre innbyggere sier de planlegger å flytte i løpet av de neste ti årene. Hva slags boliger er mest attraktivt – enebolig, rekkehus eller leilighet? Hvordan er flyttemønsteret, og hvor fornøyd er folk med boligen sin? Er ønskene til folk i tråd med egen kjøpekraft?

Og ikke minst: Hva slags boliger trenger vi å bygge fremover for at folk skal kunne bo i en bolig de vil ha? Svarene vil nok overraske mange.

Undersøkelsen er utført på oppdrag fra Buskerudbysamarbeidet, og er en av de største som er gjennomført i sitt slag i Norge. Målet er å bidra med kunnskapsgrunnlag til debatten om hvordan kommuner og næringslivet best kan legge til rette for fremtidig vekst og utvikling.

Program:

08.00 Frokost

08.25 Velkommen ved Næringsforeningen og Buskerudbyen

08.35 Boligbygging for fremtiden v/Ola Gaute A. Askheim

09.30 Spørsmål og kommentarer

10.00 Avslutning

Arrangementet foregår i Børsen konferansesenter, inngang fra Nedre Strandgate vis-á-vis Skutebrygga. Heis eller trapp opp til 3. etg.

Påmelding her