Heftig jobb for rett person: Berg-Hansen søker “super-ambassadør”

Lena Pettersson, daglig leder av Berg-Hansen Reisebureau AS i Drammen, rigger nå for å ytterligere ekspansjon av deres byråtjenester i regionen. Nå er hun på jakt etter en «super-ambassadør» til avdelingen i Drammen. – Dette må vel være reiselivsbransjens kuleste jobb i vårt distrikt slik jeg ser det, sier Pettersson.

Berg-Hansen Reisebureau er opptatt av bærekraft og teknologisk utvikling for reiselivsbransjen. – Vi tenker hele tiden nytt , sier daglig leder Lena Pettersson (midten) På bilde f.v: Tina Gulaker Vik, og Christiane Thorne sammen med Pettersson på El- sparkesykkel som symboliserer deres arbeid som et bærekraftig byrå.

Nordens beste byrå

Berg-Hansen ble etablert i 1875 og har i dag 350 ansatte med høy kompetanse over hele Norge. Reisebyrået opplever sterk etterspørsel fra både norske og internasjonale virksomheter, og har opparbeidet seg en unik posisjon gjennom omfattende digitalisering og høy reisefaglig kompetanse.

Berg-Hansen ble i 2019 kåret til Nordens beste byrå innenfor Travel Management. Så kom koronaen og reisevirksomheter ble redusert til det minimale. Nå er Berg-Hansen på full fart til normale høyder. Takket være solide og fremtidsrettede eiere, tar de stadig større andeler av markedet.

Byråleder i Drammen, Lena Pettersson, sier hun ser etter en kandidat som «brenner» for reiseliv.

– Dette er en veldig spennende bransje som står ovenfor en rekke utfordringer. Samtidig er det også ekstremt mange muligheter, spesielt innfor bedriftsmarkedet hvor vi er en solid og etablert aktør. Vi ser derfor etter en person som evner å se og gripe mulighetene som ligger der ute, og samtidig ta ned de gode ideene til konkrete tiltak som gjør at kundene våre opplever verdien av å ha Berg-Hansen som sin leverandør av reisetjenester, sier Pettersson.

Hva er du konkret på jakt etter hos den rette kandidaten spør vi Pettersson.

– Den rette personen skal arbeide mot bedriftsmarkedet, og derfor er det viktig at kandidaten er proaktiv, selvgående og løsningsorientert, og ikke minst en relasjonsbygger. Er du rett person, og starter her hos oss, får du 16 dyktige og hyggelige kolleger som er meget dedikerte i jobben sin. Vi jobber alle for å oppnå synlige resultater, og den rette kandidaten må selvsagt være en bidragsyter til dette, fortsetter Lena Pettersson.  

Heftig stilling

Her er avdelingens 10 av 17 ansatte samlet i deres fargerike lokaler i Drammen.

– Denne stillingen innebærer at du blir Berg-Hansens «ambassadør» ut mot næringsliv og våre samarbeidspartnere. Du vil også få en sentral rolle i en solid bedrift med utviklingsmuligheter og sterk faglig kompetanse. Kjenner du deg igjen i en slik type rolle håper jeg du ikke nøler med å ta kontakt med meg, avslutter Lena Pettersson.

Kontaktinformasjon:

Lena Pettersson
Daglig leder
Mob: +47 90670512 Mail: lepe@berg-hansen.no

Link til Finn-annonsen