Global Enviro: – 100% sirkulærøkonomisk for samfunnet

Global Enviro tilbyr miljøvennlige løsninger for handtering av matavfall både til lands og til sjøs, fra nord til sør. Selskapet har utviklet en prosess for å håndtere matavfall gjennom aerobisk nedbrytning hos kunden. - Det er viktig for oss å være medlem i Næringsforeningen, sier daglig leder Pål Gjertsen (bilde).

Global Enviro tilbyr miljøvennlige løsninger for handtering av matavfall både til lands og til sjøs, fra nord til sør. Selskapet har utviklet en prosess for å håndtere matavfall gjennom aerobisk nedbrytning hos kunden. Systemet er i drift i over 50 installasjoner i flere land med mange års driftshistorikk.

– Løsningen gir store driftsfordeler for brukere, ved lavere kostnad for avfallshåndtering, lavere personalkostnader gjennom forenklet håndtering av avfall, mer hygienisk håndtering og 100% sirkulærøkonomisk for samfunnet. Global Enviro leverer «turn key» løsning som er enkel å installere og bruke, sier Pål Gjertsen.

Global Enviro ble stiftet i 2002 i Ulsteinvik utenfor Ålesund, men så ikke sin nåværende form før 2006. Vi leverte vårt første anlegg til Scandic Sunnfjord Hotel & Spa høsten 2006. Dette anlegget er fortsatt i full drift.

Senere flyttet selskapet til østlandet for å kunne serve sine kunder i større grad og er nå etablert i Lier.

Prinsippet går på å kompostere matavfallet hos kunden, hente avfallet i null-utslippsbiler, bearbeide, analysere og levere avfallet tilbake til landbruket som miljøvennlig gjødsel.

Ønsker du å vite mer om Global Enviro, kontakt:

Pål Gjertsen, daglig

pal@global-enviro.com

Tlf: 481 12826

Hjemmeside