Forenom har åpnet i Drammen

Forenom er Nordens ledende tilbyder av innkvarteringsløsninger. Økt kundepågang har ført til muligheter for å utvide tilbudet deres ytterligere. Drammen har vært en sentral del av den planlagte veksten og med 44 leiligheter i Tollbugata 10 og 12 vil Drammen bli den femte byen Forenom etablerer seg i. Med dette har de nå over 800 betjente leiligheter i Norge. Forenom er nytt medlem i Næringsforeningen.

Area Manager fra Drammen Aina Prestholdt sier “Leilighetene I Drammen er de mest moderne Forenom har i Norge så langt. Det betyr at vi kan tilby innkvartering i Drammen med alle våre vanlige fordeler, men i stiligere leiligheter“. Leilighetene befinner seg i to gamle bygg som ble totalrehabilitert sommeren 2022.

Til tross for den nye stilen i designerleilighetene har Forenom prøvd å ivareta noen av de gamle elementene ved byggene. Da leilighetene er innredet av designere, er ingen av leilighetene helt like og alle har sitt eget særpreg. Alle leilighetene har tilgang på vaskemaskin slik at deres gjester enkelt kan vaske sine egne klær.

I tillegg har begge byggene en restaurant i første etasje med uteservering. Dette gjør at gjestene har tilgang på god og variert mat, dersom de ikke ønsker å lage sin egen i leilighetenes fullt utstyrte kjøkken. “Våre kunder trenger heller ikke bekymre seg for strømprisene. Strøm inngår i våre tilbud” sier Ola A. Bjørnstad, daglig leder i Forenom Norge. Alle leilighetene er også utstyrt med egne kodelåser for enkel innsjekk uten behov for resepsjon. Stay easy! 
 

Forenom bistår titusener av gjester med midlertidige overnattingsløsninger hvert år og vi fortsetter å vokse. Av disse er mange av våre gjester fra store bedrifter som har prosjekter over hele Norge. For dem er det viktig at vi raskt og effektivt klarer å finne innkvarteringsløsninger der det er behov. Derfor jobber Forenom med å skaffe faste leiligheter i alle store byer i Norge. Nå har vi fått fotfeste i Drammen. Dette gjør det enda enklere for oss å tilby gode løsninger raskt når våre kunder har prosjekter i og rundt området. Vi ser allerede en stor etterspørsel etter leilighetene i Tollbugata” sier Aina Prestholdt. 
 

Tollbugata 

Tollbugata er en sentral gate som Drammen kommune har store planer for. Gaten kommer til å bli en pulserende gågate med mye liv. Kommunen vil at den skal bli et landemerke som representerer hele Drammen. Forenom har bidratt til denne utviklingen med gode overnattingsløsninger for bedrifter og privatpersoner som kan bookes gjennom deres hjemmeside eller ved å kontakte deres døgnåpne kundeservice. 

Nesten vegg i vegg med leilighetene ligger Strømsø Torg hvor man blant annet finner Drammen Streetfood. Med en kapasitet på over 1.000 gjester og 6-700 sitteplasser er dette byens største møteplass. Her finner man tre etasjer og to uteserveringer med forskjellig mat- og drikkeservering. Den inneholder også kulturscene og nattklubb. 

Hvorfor velge Forenom? 

Forenom er en av Nordens største tilbydere av innkvarteringsløsninger for bedrifter. I tillegg til at de tilbyr fullt møblerte, utstyrte og betjente leiligheter, tilbyr de også: 

 • Skreddersydde løsninger for din bedrift. 
 • Minimering av tid brukt på å finne innkvarteringsløsninger. Ola A. Bjørnstad sier “Vi løser ditt innkvarteringsbehov innen 48 timer”. 
 • Fleksible kontrakter og betalingsløsninger. 
 • Kostnadseffektivitet for langtidsbookinger. 
 • Matlaging- og klesvaskfasiliteter. 
 • Strøm, WiFi, og mye mer inkludert. 
 • Parkering 
 • Skift av laken og håndklær. 
 • 24/7 kundeservice. 
 • Vaktmestertjenester dersom det skulle oppstå problemer. 
 • Home Search – har vi ikke boliger der du har behov finner vi en. 
 • Easy Access – kodelåser for alle dører for enkel inn- og utsjekking uten resepsjon. 
 • Hold styr på alle reservasjonene, fakturaene og historikken din online på vår hjemmeside. 

Book overnatting 

Aina Prestholdt sier “Ta en titt på våre leiligheter og book ditt opphold på vår hjemmeside forenom.com. Dersom du har en spesifikk forespørsel og ikke finner det du ser etter, ta gjerne kontakt med vårt salg- eller kundeserviceteam. Vi ordner overnattingsløsninger i hele Norge“. 

Er du huseier i Drammen? 

Hvis du er huseier i Drammen og ønsker en god og stabil leietaker ta gjerne kontakt med oss. Vi er alltid på utkikk etter leiligheter og hus vi kan leie for å utvide tilbudet til kundene våre” sier Ola A. Bjørnstad. 

Hvorfor leie ut til Forenom? 

Når du leier ut en bolig eller leilighet gjennom Forenom, tar de seg av hele utleieprosessen fra start til slutt. På denne måten sparer du tid og kan likevel nyte en stabil leieinntekt. 

Når du signerer en kontrakt med Forenom blir de din leietaker. Dette betyr at du kan være trygg på at du vil mota en fast avtalt leie hver måned. Ved å la Forenom leie din bolig eller leilighet blir du med i en voksende gruppe på 5.000 boligeiere i hele Norden som benytter seg av Forenom’s tjenester. 

Å leie ut en leilighet gjennom Forenom er enkelt. De markedsfører din bolig uten ekstra kostnader for deg, til personer som leter etter midlertidig overnattingsløsninger. Dette gjøres gjennom deres egne kanaler, samt lokale og internasjonale boligportaler. 

Forenom’s aktive og profesjonelle salgsteam jobber hardt for å finne gjester som leter etter en fleksibel og komfortabel overnatting. Siden de har mer enn 12.000 bedriftskunder med ansatte som trenger midlertidige overnattingsløsninger, finner de alltid den beste gjesten til din bolig. 

Kontaktperson

Andreas O. Hanneborg
Pressekontakt
New Business Advisor
andreas.hanneborg@forenom.com
920 84 479