Ettertraktet skatterådgiver Anne Taran Tjølsen er ny partner i Svensson Nøkleby

Svensson Nøkleby styrker laget og vår satsing mot næringslivet med ny partner Anne Taran Tjølsen. Anne Taran kommer fra BDO Advokater AS, og hun har solid skatte- og selskapsrettskompetanse knyttet til blant annet transaksjoner, behovsanalyse og vurdering av eierdisposisjoner.

Svensson Nøkleby har de senere år vært tydelige på ambisjonen om å være førstevalget som rådgivere på juss i vår region. Særlig har vi spisset vår satsing mot næringslivet, sier Bjarte Røyrvik.

Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, gleder seg over å ha fått Anne Taran med på laget. 

Skatte- og avgiftsrådgivning er etterspurt, og en nødvendig del for å finne de gode løsningene for kundene. I 2020 kom merverdiavgiftsrådgiveren Odd Hylland til oss og vi er nå utrolig glade for at også skatterådgiver Anne Taran Tjølsen har valgt vårt selskap og samarbeid. Dette underbygger vår satsing om å bygge et kunnskapshus med spesialister i Drammen.

Anne Taran er en erfaren og ettertraktet ressurs, og har høy kompetanse på å se og løse de skattespørsmål som trengs for å sikre eller skape verdier og løsninger for kundene. Vi gleder oss stort over å få Anne Taran på laget, sier Røyrvik.

Anne Taran er løsningsorientert

Hvorfor valget du å gå til nettopp Svensson Nøkleby, Anne Taran Tjølsen?

– Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS har en tydelig profil i markedet, og en tydelig ambisjon om å være førstevalget som rådgiver på juss i regionen. Selskapet består av svært kompetente og dyktige medarbeidere, som i tillegg til å være faglig dyktige  og med et klart faglig fokus, også er løsningsorienterte. Dette appellerte sterkt til meg da jeg ble stilt overfor valget om å gå inn som partner i nytt firma, sier Taran Tjølsen.

Anne Taran Tjølsen opplever seg selv som en løsningsorientert person, og liker veldig godt firmaets policy om å jobbe sammen i team for å gi kunden den beste bistanden. Det var nok en av de avgjørende faktorene for at hun beslutning om å bytte firma.

– Jeg hadde det bra der jeg kom fra også, men muligheten til å jobbe bredt og tett med kollegaer også fra andre juridiske områder enn de skatt- og selskapsrettslige, ble avgjørende. Med mine 25 år innenfor skatt- og selskapsrettsområdet, og da særlig innenfor bedriftsbeskatningen, er jeg sikker på å kunne gi et godt bidrag inn mot kundene på dette området, og med det komplettere den bistanden som ytes til kunden, fortsetter Taran Tjølsen.

– Viktig for meg var det også at selskapet fremsto med et godt arbeidsmiljø, der teamfølelsen og lagånden var stor. Det er en fin fordeling både i alder og kjønn, og det merkes i miljøet. Jeg er blitt tatt imot på beste mulige måte, og opplever svært hyggelige og inkluderende kollegaer både blant advokatene og i administrasjonen, som fra dag en ga meg oppgaver og inkluderte meg i saker slik at jeg kom godt i gang, sier Anne Taran Tjølsen.

– Min ambisjon fremover vil være å bygge et skattefaglige fundament i firmaet som kan komplettere de andres fagområder, og ikke minst kollega Odd Hylland på det merverdiavgiftsrettslige området. Sammen vil vi kunne ivareta kundenes behov for bistand også på det skatt- og merverdiavgiftsrettslige området på beste måte, og helt sikkert også kunne tiltrekke oss noen nye kunder, avslutter den nye partneren hos Svensson Nøkleby, Anne Taran Tjølsen.