Eco-Nor: – miljøbedriften fokuserer på reduserte renovasjonskostnader

ECO-NOR er et norsk selskap med hovedsete i Drammen, og er en del av Eco-Nor Group. Eco-Nor ble etablert i 2017 av Charles Petersen. Deres mål er å kunne levere konkurransedyktige priser uten å måtte inngå kompromiss med kvalitet. F.v.: John Hagen, Ole Martin Andersen og Charles Petersen.

Daglig leder i Eco-Nor, Charles Petersen er forundret over at det offentlige ikke tar i bruk i bruk smarte metoder for å redusere avfall og sikre hygiene. De kan igjennom smarte metoder også reduserer kostnader.

På bilde viser Charles Petersen frem en spesialsekk som er gått igjennom en vakumeringprosess. Avhengig av innhold, kan man redusere volumet med minimum 50%.

I følge Petersen kan man ved å vakumere avfall i tette sekker, sikre bedre hygiene og unngå sjenerende lukt. Det er en lag på lag prosess ved produksjon av sekkene. Så her kan sykehus og sykehjem sikre både hygiene, og redusere avfallskostnadene.

BAKGRUNN

Vi ønsker å være den snille aktøren i markedet. Vår strategi er å gjøre alt vi kan for at bedrifter blir mer miljøvennlig og at de faktisk også kan redusere sine renovasjonskostnader. Mange kan redusere kostnadene fra dag 1.

PANDEMI

Som følge av pandemien har kostnadene steget. Også nye gebyrer er med på å bidra til og at det er viktig å ha en partner som lever av å vurdere kundens renovasjonskostnader.

Ikke bare at tjenesteprisene har økt, men også ny avgift på brennbart avfall.

GRATIS FOR MEDLEMMER AV NÆRINGSFORENINGEN

Vi utfører gratis befaringer og det koster ingenting å snakke med meg. Skulle vi måtte gjøre betalingsoppdrag, blir kunden informert om det. Vi har fortsatt til gode å fakturere noen for våre forenklede analyser.

Vi klarer ikke å hjelpe alle kunder om å redusere sine renovasjonskostnader og det blir en rekke «bomturer» for oss, men det er en del av gamet.

VÅR VISJON

De satser primært på små- og mellomstore bedrifter, men også noen få store. Vi ønsker ikke alle salg, men vi ønsker salg hvor vi kan garantere en god service til våre kunder. Vi ønsker å kunne yte det lille ekstra.

SERVICE

Vårt servicenettverk dekker store deler av landet. Vårt mål er kunne tilby våre kunder service innen kort tid.

PRODUKTER

Eco-Nor er mest kjent for å selge emballasjepresser og komprimatorer, men selskapet kan levere alt fra avfallssekker til gjenvinningsanlegg.

Eco-Nor har noe egenproduksjon av spesialtilpassede produkter. Mesteparten av våre produkter er produsert i Norge eller Nord-Europa. Vårt mål er å tilby kortreiste produkter.

REFERANSER

Blant Eco-Nor sine kunder finner vi flere norske renovasjonsselskaper, McDonald’s, Shell, Felleskjøpet, Steen & Strøm, Citycon, m.fl.

ÆRLIGHET

Eco-Nor har som mål å tilby kunden riktig løsning til riktig pris. Dersom vi oppdager at løsning ikke er økonomisk forsvarlig, vil vi informere vår kunde.