Din virksomhets perspektiv er viktig

Næringsforeningen ønsker å bidra konkret til medlemmenes positive utvikling. Noen ganger betyr det at vi må også ha et lengre blikk mot horisonten og sikre viktig handlinger blir gjort i tide. Du kan bidra med din kunnskap ved å delta i undersøkelsen, sier daglig leder i Næringsforeningen, Rune Kjølstad (bilde).

Bidrar til positiv utvikling

Næringsforeningen ønsker å bidra konkret til medlemmenes positive utvikling. Noen ganger betyr det at vi må også ha et lengre blikk mot horisonten og sikre viktig handlinger blir gjort i tide. Dette gjelder særlig når større endringer som betreffer oss alle er under rask utvikling. Det grønne skiftet er en slik endring. 

Spiller proaktivt med Universitetet i Sørøst-Norge

I tillegg ønsker Drammen kommune å bli Norges grønneste kommune og legger sin strategi for realiseringen av dette. Sammen med Universitet i Sørøst-Norge spiller vi proaktivt inn hva som bidrar til å rigge Drammens næringsliv for det grønne skiftet og søker å få opp initiativ som realiserer dette. 

Det forutsetter at vi har kunnskap og data på hvordan dette treffer enhver av deres virksomheter. Et ledd i dette arbeidet er derfor at vi ber dere besvare vedlagt spørreundersøkelse. Undersøkelsens spørsmål er mest egnet for daglig leder/direktør/regional ledelse av virksomheten.  

Kun 5 minutter

Det er ca. 5 minutter fra din side som gir oss mye! Frist er 15. april 2022 og den vil bli fulgt opp allerede uken etter ved presentasjon av resultatene. 

Ta undersøkelsen her

For ekstra motivasjon, gir vi deg muligheten til å vinne 2 billetter til “Toppen av Drammen” fredag 10. juni.

Takk for at du bidrar med din virksomhets perspektiv!