Digital Opptur Drammen flytter inn i The Square

Digital Opptur Drammen AS har signert leiekontrakt med Kontorhuset og blir en av leietakerne som flytter inn når det nye kontorbygget åpner på Strømsø. - Vi ser frem til å flytte inn i The Square 1. mai, sier daglig leder Joakim Bjugn i det nystartede digitale markedsføringsbyrået. For oss er det verdifullt både å omgi oss med spennende bedrifter i bygget, ha tilgang på moderne kontor- og møteromsfasiliteter og nærhet til kollektivtrafikk og byens tilbud. Ikke minst blir det stas med mathall på gateplan! Bilde: Joakim Bjugn og Iren B. Hope. Velkommen som medlem i Næringsforeningen.

Digital Opptur Drammen ble etablert på nyåret, og består av Joakim Bjugn og Iren B. Hope. – Vi har allerede signert avtaler med flere lokale bedrifter som ønsker en digital opptur, sier Hope. Vi er takknemlige for den positive mottakelsen, og gleder oss stort over å få bidra til å løfte frem spennende bedrifter med digitale kampanjer.

Tror på rask vekst

Digital Opptur Drammen har signert leiekontrakt på kontorlokaler for fire personer, til tross for at de foreløpig kun er to ansatte.

– Både vi og kundene våre er ambisiøse, og vi ser allerede at vi trolig får behov for å ansette flere i løpet av 2022, sier Bjugn. Vi ønsker å være en del av veksten i Drammensregionen, og har allerede meldt oss inn i Næringsforeningen i Drammensregionen.

Drammen har behov for spesialister

Drammen har tradisjonelt sett vært en by der de tradisjonelle fullservice
reklame-/kommunikasjonsbyråene har regjert.

– Det er behov for spesialistene som kan dra det ekstra lille ut av kampanjene eller
optimalisere kampanjene i digitale flater på daglig basis, forteller Bjugn.

Små – men en del av noe stort

Selv om selskapet kun teller 2 ansatte foreløpig er ikke Hope og Bjugn alene. De har
tilknyttet seg Digital Opptur AS som sitter i Oslo. Disse er deleier i selskapet, men også en samarbeidspartner med utfyllende kompetanse og et større fagmiljø.
Sammen kan fagmiljøet til Digital Opptur løse alle typer digitale kampanjer og har kunder som DNV, Kongsberg Gruppen, Frelsesarmeen og Anton Sport.

For mer informasjon om Digital Opptur

Mail: joakim@digitalopptur.no

Tlf: 991 56 983

Besøk hjemmesiden her