Digital jobbmesse – “Møt” kandidater i det virtuelle rom

Torsdag 26. november kl. 1200-14:30. NAV Bærum og Drammen samarbeider med Jobbmesse.no og planlegger en digital jobbmesse. Her kan du møte mange kandidater i det virtuelle rom.


I tider med usikkerhet knyttet til koronapandemien er digitale møtearenaer et godt alternativ til fysisk møte med aktuelle jobbsøkere. En stand på en digital jobbmesse vil presentere bedriften din og gjøre den attraktiv for jobbsøkere uten at dere fysisk må møtes. Dere slipper å tenke på smittevern, håndsprit og avstand og kan heller bruke tiden på å finne riktig kandidat for nettopp din stilling!

Oppkobling og de digitale løsningene vil leverandørene ta med dere, og det krever ikke noe ekstra utstyr av dere for å gjennomføre dette. Leverandørene vil også hjelpe dere med utforming av stands, få med logo/brosjyrer/ presentasjonsfilmer etc. hvis dere ønsker.

Det eneste som kreves av dere for å delta er at dere setter av tiden, kobler dere opp fra der dere er, og at dere har to medarbeidere som møter kandidatene disse timene.

Høres dette interessant ut?

Da må dere gi oss en tilbakemelding snarest på e-post: nina.fagerlid@nav.no, oystein.lovold@nav.no eller amy.christina.baumann@nav.no

Det er begrenset med antall stands som kan være på messen så vi vil komme tilbake til dere med endelig bekreftelse på at dere har fått plass i løpet av kort tid.