DHK gir jernet: – God stemning på Drammen Håndballklubbs partnersamling

Arne Dokken, daglig leder i DHK kunne endelig samle samarbeidspartnere, spillere, og ledelsen til et sosialt treff. Det var en nærmest fullsatt Gildehall hos Aass bryggeri, hvor DHK og Kristian Kjelling gav en god oppdatering.

Arne Dokken, daglig leder i DHK kunne endelig samle samarbeidspartnere, spillere, og ledelsen til et sosialt treff. Koronasituasjonen har naturlig nok lagt en demper på denne muligheten. Det var en nærmest fullsatt Gildehall hos Aass bryggeri, hvor DHK gav oss en god oppdatering.

Stor dugnadsinnsats

Styreleder Svein Erik Bjerkrheim orienterte de fremmøtte om den utfordrende situasjonen klubben har vært igjennom i koronatiden. Men klubben har kommet seg velberget igjennom situasjonen, og ser nå opp og frem mot mer normale tider. Bjerkrheim benyttet samtidig anledningen til å fremheve den store innsatsen klubbens frivillig leverer på dugnad, blant annet arbeidet de tusentalls timer i forbindelse med vaksineprogrammet til Drammen kommune.

Ny stor sponsor

Arne Dokken benyttet anledningen til å påpeke viktigheten av gode samarbeidspartnere for å skape engasjement og sikre god økonomi. Dokken takker 80 gode partnere som har vært med i en vanskelig koronaperiode.  I tillegg kunne de presentere en ny partner i klubben. Petter Vistnes, administrerende direktør i Agaia (tidligere Steen&Lund) var tydelig på viktigheten av samspillet mellom idrett og næringslivet. DHK står for verdigrunnlag som passer veldig godt til oss i Agaia sa Vistnes. – Det dreier som om lagspill, mennesker og vinnerskaller. Dette driver både DHK og Agaia, så valget var enkelt når vi gikk inn som partner, sa Petter Vistnes.

Fra venstre: styreleder i DHK, Svein Erik Bjerkrheim, adm. direktør i Agaia, Petter Vistnes, trener i DHK, Kristian Kjelling og daglig leder i DHK, Arne Dokken.

Gutta gir alltid 100%

Kristian Kjelling gav forsamlingen en status av laget før den viktige kampen mot Elverum torsdag 11. november. – Man tror det kanskje bare er å gå ut på banen og kaste ball, men det er det slettes ikke, sa trener Kjelling. Før kampen mot Elverum går vi på forhånd igjennom et utall faser som vi trener og terper på, og alle spillerne blir grundig forberedt på hva som venter oss, fortsetter Kristian Kjelling. – Uansett resultat, så tvil aldri på at gutta ikke har gitt 100%. Torsdag møter vi Norges beste lag per i dag, men da taper Elverum sa Kjelling med et solid smil.

Fylle tribunene

Til slutt kom Arne Dokken med en klar oppfordring. – Torsdag er det viktig at vi kjenner vår besøkelsestid og møter opp til kamp. Laget liker trøkk på tribunen, og dere liker god håndball, så det er bare å komme, sa Dokken før han takket for et godt og hyggelig fremmøte.

Se mer om DHK her