Den internasjonale Gründeruka 2022: – Meld deg på nå

Årets internasjonale gründeruke byr på mange møteplasser hvor du får faglig påfyll, kan få svar på egne problemstillinger i din business og ikke minst får du gode tips/råd og bygger nettverk. Benytt deg av muligheten til å få gratis rådgivning fra advokaten, markedsføreren, banken og/eller forhandleren. Dette gjør du ved å melde deg på Temakoppen, en digital time med en rådgiver, eksklusive med kun 6 plasser.

Trenger du råd og tips i forhold til netthandel, nettside, app, betalingsløsninger eller hvordan jobbe smartere på nett, så er gründerfrokosten i DNB onsdag noe for deg.

Gründerboostcafé snakker vi om markedsføring og kommunikasjon med tema: Kreativitetens Kraft. Her får du også høre gründerhistorien «Fra posisjon som utfordrer, til et mål om å bli favoritt» I tillegg er det flere tilbud, les mer her

Program: Tirsdag 15. til torsdag 17. november.

Business = Kompetanse & påfyll

Business krever at man tar seg tid til å fylle på med nyttig kompetanse.

Årets internasjonale Gründeruke gir deg oppdateringer på ulike fagfelt og viktige temaer. Vi har laget nyttige møteplasser for deg, der du får faglig påfyll fra dyktige foredragsholdere. Du vil også møte andre gründere, samarbeidspartnere, investorer og kanskje potensielle kunder. Ved å delta får du påfyll og bygger nettverket.

Alle arrangementer er GRATIS, men påmelding kreves for å sikre deg plass.
Du må melde deg på hvert enkelt arrangement du ønsker å delta på ved å følge linken «meld deg på her»

Gründeruka i Drammensregionen er en del av Global Entrepreneurship Week, en internasjonal kampanjeuke som foregår i mer enn 180 land.


Program:

Tirsdag 15. november 

08:00 – 10:00 Frokostmøte i Drammen Works.
Oppstarts- og vekstselskaper er i både krevende og spennende tider. Hvordan bør man rigge seg for fremtiden spesielt i en vekstfase, og hvilke muligheter finnes i drammensregionen? Les mer og meld deg på her!

10:00 – 11:00  Digital temakopp:
Spør Advokaten 
med Jonas Melander, advokatfullmektig, fra Svensson Nøkleby AS.
Les mer og meld deg på her!

12:00 – 13:00 Digital temakopp:
Spør om kommunikasjon og PR med Hanne Bakken fra Godt Sagt AS.
Les mer og meld deg på her!

14:00 – 15:00 Digital temakopp:
Spør banken med Malin Willassen og Mergim Osmani fra DNB.
Les mer og meld deg på her!

18:00 – 19:00 Digital temakopp:
Hvordan lykkes i forhandlinger med Siw-Helen Hostvedt Rø, fra Jowi Spirit.
Les mer og meld deg på her!


Onsdag 16. november
:

08:00 – 10:00 Gründerfrokost – Jobb Smartere
Få gratis frokost og faglig påfyll.  Vi skal snakke om betalingsløsninger, apper, nettsider og regnskap og gi deg nyttige tips og råd til hvordan du kan bli mer synlig og jobbe smartere. Gründerhistorie og deling av egne erfaringer.
Les mer og meld deg på her!

17:00 – 19:00 Gründerkveld på Lier Bygdetun
Vi serverer varm, kortreist suppe før vi får inspirerende foredrag av Gudbrand Qvale, bonde og siviløkonom. Gudbrand skal snakke om strategi, økonomi, salg og markedsføring, med konkrete eksempler fra driften på Horgen Gård og hvordan de lykkes!
Du får også nyttig informasjon om tilbud og muligheter fra Innovasjon Norge, Buskerud Bonde- og småbrukarlag, Inkubator for Markedshager i Oslo og Viken og Gründerboost.
Les mer og meld deg på her!


Torsdag 17. november: 

08:00  – Waterhole: Hvordan skaffe og beholde arbeidskraften bedriftene trenger?
I et stramt arbeidsmarked må mange arbeidsgivere tenke nytt for å skaffe arbeidskraft. Samtidig er det viktig å forebygge frafall for å beholde de medarbeiderne som allerede er i jobb. NAV er en naturlig samarbeidspartner for næringslivet i Drammensregionen.Les mer og meld deg på her!

12:00 – 15:00 Kurs i annonsering og Publisering på Facebook og instagram.
Kurs med 8 plasser med Hanne Bakken fra Godt Sagt AS.
Les mer meld deg på her!

17:00 –            Gründerboost café – Kreativitetens kraft . Du får  et innblikk i hvordan du kan jobbe med kreativitet for å skape økt verdi for kundene dine, og dele ulike verktøy du kan ta i bruk. Hør også gründerhistorien med tema «Fra posisjon som utfordrer, til et mål om å bli favoritt».  Vi møtes på Rekord Bar, Strømsø Torg. Det blir enkel servering.
Les mer og meld deg på her!

Workshop i workshopledelse

Drammen Works 
Fredag 18. november kl 10 – 12

Vi sees på den internasjonale Gründeruka, ikke sant ?!