Bli med på StartUpp idékonkurranse!

Søknadsfrist 1. oktober. Sitter du med en knallbra idé eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste idéen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, presentere din idé for en skarp jury og muligheten til å komme videre til fylkesfinale hvor det er attraktive premier.

Vi plukker ut 10 stykker som blir invitert til å være med på Workshop 12. oktober og påfølgende delfinale i uke 44.

I delfinalen det kåres en vinner som skal representere Drammensregionen i fylkesfinalen 18. november på Gründeruka i Drammen. Til slutt skal en vinner kåres!
Deltakelse er helt uten kostnad. Her skal vi hjelpe og motivere de som
har de gode idéene.

Du vil delta i workshop med erfarne coacher, lære presentasjonsteknikk og hvordan pitche en idé – før du skal få testet det ut i virkeligheten. I tillegg får du mulighet til å vinne attraktive premier i både den lokale finalen og i fylkesfinalen.
Etter å ha vært med på dette, håper vi du vil være bedre forberedt og
klar på å gå ut i markedet. Så – hva har du å tape? Klikk på bilde og meld deg på!

Etablererveiledningen i Drammensregionen

Tilbudet er til deg som bor eller ønsker å starte virksomhet i kommunene Drammen, Lier og Øvre Eiker. Det er også disse kommune som finansierer tjenesten.
Etablererveiledningen er en gratis tjeneste til deg som har et ønske om, eller er i startfasen med å etablere egen bedrift. Hos oss får du en til en veiledning, kunnskapstilførsel og møte mange andre med ønske om egen
virksomhet.

Rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
lisbeth.torkildsen@etablererveiledning.no
Tlf: 900 45 128
Bragernes Torg 13, 3017 Drammen