Bedriftsidretten Buskerud og Vestfold – Nytt medlem i Næringsforeningen

Et godt aktivitetstilbud er viktig når man skal rekruttere eller beholde gode ansatte. Og ikke minst, redusere sykefravær, skape en felles identitet og et godt miljø.

Bedriftsidretten er Norges største leverandør av folkehelse og sosial bærekraft. Vi gir bedrifter, kolleger og venner gode verktøy for teambygging, mestring og aktivitetsglede. Målet er å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uavhengig av utgangspunkt.

Et godt aktivitetstilbud er viktig når man skal rekruttere eller beholde gode ansatte. Og ikke minst, redusere sykefravær, skape en felles identitet og et godt miljø. For folkehelse handler om så mye mer enn aktivitet. Det handler om tilhørighet og trivsel. Om å bli sett og være en del av noe meningsfylt.

Siden 1957 har Bedriftsidretten jobbet i krysningspunktet mellom idrettsliv, arbeidsliv og frivillighet. Med over 50 ulike aktiviteter, et hundretalls arrangementer, 300 000 deltakere og 1500 bedriftsidrettslag har vi noe for alle.

Vi i Bedriftsidretten Buskerud og Vestfold er klare for å hjelpe deg, din bedrift og kollegaer til en mer aktiv hverdag. Ta gjerne kontakt med oss i Bedriftsidretten Buskerud og Vestfold så vi sammen skal finne veien til mestring, motivasjon og aktivitetsglede.

Er du klar?

Link til våre hjemme sider:

https://buskerud.bedriftsidretten.no

https://vestfold.bedriftsidretten.no