Bakerigigant har etablert seg i Lier kommune

Vi møter bakerigiganten Lantmännen Unibake, som nylig har etablert seg i Lier. Bakevarer som Hatting, er bare et av Lantmännens kjente merkevarer. Lier er nå på 3 plass i "kommune-NM" i næringsutvikling. Vi møter ordfører Gunn Cecilie Ringdal.

I NæringsRapporten går vi i dybden og presenterer våre spennende medlemsbedrifter og næringsprofiler i regionen.

Vi møter bakerigiganten Lantmännen Unibake, som nå har etablert seg i Lier. Bakevarer som Hatting, er bare et av Lantmännens kjente merkevarer. Bensinstasjon-boller er noe alle kjenner til. De fleste produseres nå i Lier. Hvorfor valgte Lantmännen Unibake å etablere seg i Lier?

I sendingen møter vi også ordfører i Lier, Gunn Cecilie Ringdal og Næringsforeningens ressursgruppe i Lier. Lier er på 3 plass i “kommune-NM”. Dette er et resultat av langsiktig næringsplanlegging.

Følg sendingene i videobilde nedenfor når det passer deg. Det legges ut nye sendinger hver tirsdag og fredag.

SE SENDINGEN I VIDEOLINK

Våre partnere

NæringsRapporten presenteres av våre gode samarbeidspartnere. Gå inn på firmalogoer nedenfor, og bli bedre kjent med Din Uavhengige kapitalforvalter Söderberg&Partners Wealth Management, Bane NOR Eiendom- eier, utvikler og forvalter eiendom og Elektroentreprenør Ingeniør Ivar Pettersen AS.