Astat bygger digitalbank i Drammen

I løpet av sommeren lanseres Astat, den nye heldigitale banktjenesten spesifikt tilpasset norske små og mellomstore bedrifter og start-ups. Med sitt hovedsete i Drammen vil Astat kapre det norske markedet innen banktjenester for bedrifter. Vi ønsker Astat AS velkommen som nytt medlem i Næringsforeningen. På bilde f.v. Axel Hunter og Kjartan Larsen.

Hvorfor er de i Drammen?

Det er flere grunner til at Astat har base i Drammen. De kommer aldri til å bli ansett som tradisjonelle i bransjen de jobber i, og tenker ofte utenfor boksen. Det med å ha hovedsete i Drammen gjør at de både kan være nærmere lokalt næringsliv, som de ønsker å støtte, samt at de ser at det er mange bedrifter og gründertalenter i byen. Astat ønsker å vise at man ikke behøver være basert i Oslo for å kunne sette fotavtrykk på Fintech-kartet i Norge.

Hva gjør Astat og hvem er de?

Astat ble til da man så at det var en klar mangel i markedet for banktjenester som er tilpasset små og mellomstore bedrifter. Astat tilbyr  smarte tjenester som sørger for at bedriftene kan bruke mindre tid på finansiell administrasjon, og mer tid på det de faktisk er gode på og som skaper verdi for bedriften. Astat tilbyr alle tjenestene du som liten bedrift trenger – alt på én plattform.

CEO, Axel Hunter er klar på bedriftens verdiforslag:

– En Astat-konto gir meg, som far og bedriftseier, en bedre balanse i arbeidslivet og minimere tid brukt på administrasjon. Dermed kan jeg kan være mer effektiv på jobben og bruke mer tid med familien, sier Axel Hunter.

Kjartan Larsen, CSO i Astat, er drammenser og ser på dette som en stor mulighet;

– Å få muligheten til å være med å starte noe som Astat i Drammen er veldig moro! Vi vet vi kan være med å sette Drammen på kartet som et sted for nytenkende fintechs og teknologi. Mange kloke hoder forsvinner ut av Drammen, men vi ønsker å vise at det også er store muligheter i Drammen avslutter Kjartan Larsen.

For mer informasjon, kontakt:

Kjartan Larsen, Chief Sales Officer i Astat // mobil: 932 85 289 // e-post: kjartan@astat.app