Årets matmesse på Østlandet

Inntil 100 mat- og drikkeleverandører vil by fram sine beste produkter i Drammenshallen den 12. mai, når Servicegrossisten Øst arrangerer Mat & drikkemesse. - Dette blir ett av årets store høydepunkt for alle oss som driver med mat og drikke til storhusholdning i Norge, sier daglig leder Tomas Torvik i Servicegrossisten Øst.

Vi har arrangert mat og drikkemesse i nesten 20 år. Fra den spede begynnelsen i egne lokaler og telt på parkeringsplassen i Mjøndalen, via mange år i Mjøndalshallen før vi i 2019 tok steget opp til Drammenshallen.

– Dette blir ett av årets store høydepunkt for alle oss som driver med mat og drikke til storhusholdning i Norge, sier daglig leder Tomas Torvik i Servicegrossisten Øst.

 SMAKSPRØVER OG EGEN ALKHOL-AVDELING

Det vil være inntil 100 leverandører av mat- og drikkevarer til storhusholdning på messen, og arrangørene regner med over 1000 besøkende i Drammenshallen torsdag den 12. mai.

– Messen vil være åpen for alle som jobber profesjonelt med mat, og det blir selvsagt også masse deilige smaksprøver av både mat og drikke med blant annet et eget avlukke for alkoholservering der aldersgrensen er 20 år, sier messeansvarlig Sara Herregården i Servicegrossisten Øst.

VIN- OG KOKKEKURS
Og underveis blir det også foredrag ved Mette Nygård Havre angående «matredding» og matsvinn samt foredrag og kokkekurs med selveste Gladkokken Jan Henrik Syvertsen, også kjent som Norges blideste kokk. I tillegg kan de oppmøtte delta på vinkurs med den kjente vinjournalisten Merete Bø som har sin egen vin-podkast sammen med komikeren Thomas Giertsen. 

Messen avsluttes med en bransjefest, hvor det blant annet blir musikk ved drammensbandet «Det Betales».