Per-Øivind W. Andreassen, Commercial Director Aon Norge

Aon – Lokal tilstedeværelse med global rekkevidde

Aon representerer en betydelig del av norsk næringsliv ovenfor forsikringsselskapene, og har høy kompetanse innenfor alle forsikrings- og pensjonsområder. Nå er de medlem i Næringsforeningen i Drammensregionen.

Aon er en av Norges ledende risiko- og pensjonsrådgivere. Vi bistår næringslivet med kartlegging av risiko og megling av forsikring og pensjonsavtaler. Aons rådgivere har sterk fagkompetanse innen forsikring og pensjon, og står klare til å hjelpe din bedrift med å ta bedre beslutninger, enten når det gjelder å ta vare på bedriftens verdier, tiltrekke og beholde de riktige folkene eller være rustet for suksess i et stadig skiftende marked.

Aon representerer en betydelig del av norsk næringsliv ovenfor forsikringsselskapene, og har høy kompetanse innenfor alle forsikrings- og pensjonsområder.

Hva er det som driver oss i Aon?

– Vi har et sterkt fokus på å løse kunders behov og vi skal være en rådgiver som bistår selskaper med å ta de beste beslutningene i et utfordrende forsikrings- og pensjonsmarked, sier Per-Øivind W. Andreassen, Commercial Director i Aon Norge.

– Aon ønsker å være en strategisk samarbeidspartner som hjelper bedrifter å øke verdiskapning og redusere risiko. Vår arbeidsmetodikk innebærer blant annet optimalisering av forsikrings- og pensjonsløsninger, ansattprogrammer, rekrutteringsprosesser, samt å forhandle frem de beste betingelser i markedet, sier Andreassen.

Hvorfor næringslivet i drammensregionen

– For oss betyr tillit mye, og med et medlemskap i drammensregionen får vi en unik mulighet til å bli bedre kjent med næringslivet, og til å spre kunnskap om hvordan vi kan hjelpe bedrifter med å få god innsikt til å ta bedre beslutninger, sier Lene Kristoffersen, som er Senior Sales Excecutive, og arbeider spesielt med drammensregionen.

– Det er bare å kontakte meg, så tar vi en uforpliktende kaffeprat avslutter Lene Kristoffersen.

For ytterligere informasjon:

Lene Kristoffersen

Senior Sales Excecutive

lene.kristoffersen@aon.no

+47 97191322