Amerikansk diner-restaurant kommer til Bragernes: – Ønsket oss til Drammen lenge

Johnny Rockets har blitt en internasjonal Diner-restaurantkjede som tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av Burgers, Fries og Shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri. Nå kommer de til Drammen.

Nytt medlem i Næringsforeningen

Johnny Rockets er en internasjonal diner-restaurant, som kom til Norge i 2018. Vi serverer deg de beste burgerne, nydelige fries og deilige milkshakes – To die for!  Med dansende servitører og smil både rundt munnen og på tallerkenen, vil du som gjest hos oss alltid stå i fokus. 

Johnny Rockets serverer deg amerikansk kvalitetsmat, kombinert med retter du ikke finner andre steder. Blant annet leveres kjøttet av Strøm-Larsen, en spesialforretning for kjøtt. I tillegger har vi et stort utvalg øl – både norsk og amerikansk.

Hvordan det hele startet

– Grunnlagt i troen om at alle fortjener et sted de kan unnslippe den kompliserte hverdagen, åpnet Johnny Rockets sin første diner-restaurant 6. juni 1986 på den ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles, California. Det som en gang var en amerikansk restaurant har nå åpnet dørene til resten av verden og global tilstedeværelse, sier daglig leder Jon-Erik Kristiansen.

– De trekker inspirasjon fra mat og kultur over hele verden, samtidig som de holder fast ved de amerikanske klassikerne. Johnny Rockets finner tilbake til fortiden ved å kombinere den med fremtiden.

– Johnny Rockets har blitt en internasjonal Diner-restaurantkjede som tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av Burgers, Fries og Shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri. De har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden, fortsetter Kristiansen.

Drammen blir “storstuen”

Drammen kommer til å bli «storstuen» til Johnny Rockets med over 600 kvm som både vil inneholde den orginale Dineren, men også nye elementer med sosiale aktiviteter som Oche Dart som har blitt en kjempesuksess og shuffle boards.

Vi gleder oss stort til å åpne i Drammen, det har vi hatt lyst til i flere år, og vi ser frem til å kunne ønske dere alle sammen velkommen, avslutter Jon Erik Kristiansen