Det startet med Johann Gutenberg på 1450 tallet

Historien sier at den moderne boktrykkerkunsten startet med Gutenberg på 1400 tallet. Nå trykkes det så mye mer enn bøker for å formidle et budskap, enten teksten er lang eller kort. Utviklingen siden Gutenberg har vært enorm. Vi blir bedre kjent med Cato Christensen (t.v) og Trond Haga hos Allkopi i Drammen.

Formidling av budskap gjennom tekst, illustrasjoner og bilder er rundt oss i hele samfunnet, enten for å formidle livsviktig helsebudskap vedrørende pandemier eller uttrykke kjærlighet på Valentine.

En av Næringsforeningens viktige medlemmer er Allkopi i Drammen. De er en av aktørene som leverer disse budskapene. I denne artikkelen presenterer de hva som er bedriftens fagområder.

– et moderne og lokalt trykkeri og mediehus

Mye har skjedd i grafisk bransje de siste årene og våre trykte flater dekker nå alt fra omslag og innmat til resepsjonsvegger, biler og mer. I denne tiden har omstilling vært viktig for Allkopi NetPrint og vi ser at tilgangen på spennende løsninger gjør at ordrene har gått fra store offset-jobber til kreative og hyppige digitaljobber i mindre opplag. I dette kjølvannet kommer kundens behov for rask levering på banen mer enn noen gang. Vi ønsker å være der kunden er og levere kortreist. Ambisjonen er en raskere og mer fleksibel produksjon, reduserte kostnader, samt et utvidet hensyn til våre miljømål.

Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus, som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er Norges største grafiske miljø og våre 16 lokasjoner rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stanser og storformatproduksjon – vi er også tilgjengelig døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7

Ditt uttrykk er andres inntrykk

Allkopi NetPrint brenner for det du har på hjertet og vi lar oss inspirere av deg som kunde hver eneste dag. Det er mange kreative kremmere i landet vårt. Dette er innovative skapere – som utvikler, selger og leverer. Vår jobb er å bidra til at deres hjertesaker og budskap får den oppmerksomheten de fortjener, derfor er vårt motto er «Ditt uttrykk er andres inntrykk». 

Vi har kunder i alle bransjer og forholder oss til både bevisste designere som vet nøyaktig hva de ønsker, store organisasjoner som trenger utsmykning av lokalene sine eller arkitekter som stikker innom for å hente byggetegninger. Det kan være snekkeren som trenger profilering på bilen sin eller butikk-kjeder som skal ha kampanjefolie på vinduene sine. Vi leverer det meste og vi har gjort det lenge. Ta en titt på allkopi.no og bli inspirert!

Landsdekkende aktør – også under pandemien

Allkopi Netprint består av 16 avdelinger i Norge. Dette vil si at selv om enkelte avdelinger må stenge helt eller går i full karantene vil vi være godt dekket til å ivareta våre kunder fra andre lokasjoner. Vi har transparente ordre- og samhandlingssystemer som sørger for at det å flytte produksjon og tjenester mellom våre lokasjoner vil gå sømløst. Vi vil hele tiden tilpasse drift etter dekning og nedetid i forbindelse med utbruddets demografi i tett samråd med våre medarbeidere og myndighetenes anbefalinger. Dette gjør vi for å forsikre oss om at vi er og forblir en solid og stødig aktør i Norge.

Vi sier vi er Norges hyggeligste bedrift å jobbe i, og håper samtidig at vi er Norges hyggeligste bedrift å jobbe med. Ta kontakt med oss i Drammen og gled deg til topp kvalitet, konkurranse dyktige priser og et uttrykk som gir inntrykk. Velkommen til oss!